Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις νέες ταυτότητες για το 2021. Αναλυτικά:

«Στη διάθεση των μελών μας είναι οι Ταυτότητες για του Συνδέσμου για το 2021. Το αντίτιμο για την παραλαβή τους, από τη Γραμματεία του ΠΣΑΤ, είναι 20 ευρώ (15 η ετήσια συνδρομή και 5 ευρώ το κόστος έκδοσης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη μας μπορούν από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου να υποβάλουν ηλεκτρονικά το αίτημα (psatds@gmail.com) στέλνοντας μια πρόσφατη φωτογραφία τους και καταβάλλοντας το αντίτιμο των 20 ευρώ στο λογαριασμό: GR180171550000655010 1236155 (Τράπεζα Πειραιώς) αναγράφοντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το όνομα τους. Για την παράδοση, θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση, λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Η Ταυτότητα Μέλους του ΠΣΑΤ:

Κατοχυρώνει την απρόσκοπτη και ελεύθερη είσοδο στους αθλητικούς χώρους, βάσει του ν.2725/99. Το δικαίωμα αυτό το δίνει ο νόμος ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρέχει το δικαίωμα έκδοσης της διεθνούς Ταυτότητας της AIPS (Διεθνής Ομοσπονδία Αθλητικών Δημοσιογράφων),

Παρέχει το δικαίωμα έκδοσης ειδικών διαπιστεύσεων, σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα (διεθνείς αγώνες, ντέρμπι πρωταθλήματος και κυπέλλου, κ.λ.π).

Παρέχει το δικαίωμα έκδοσης Ειδικών Διαπιστεύσεων, στα μεγάλου βεληνεκούς αθλητικά γεγονότα (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα, κ.λ.π.) που διεξάγονται στο εξωτερικό.

Παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής, μέσω ΠΣΑΤ, στις αποστολές σε διεθνείς διοργανώσεις

Παρέχει το δικαίωμα συμμετοχής και κατάθεσης υποψηφιότητας στη διαδικασία των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ

Παρέχει το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα του Διεθνούς Σχολείου και τις υπόλοιπες δράσεις της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του Συνδέσμου (Δια Βίου Μάθηση, Σεμινάρια, κ.λπ)

Δίνει προτεραιότητα για την εγγραφή των ανέργων συναδέλφων  στην ειδική λίστα εύρεσης εργασίας του ΠΣΑΤ που θα τεθεί σε λειτουργία έως το τέλος του 2020.

Παρέχει το δικαίωμα ανταποδοτικών προσφορών από μέρους του Συνδέσμου, για τον κάτοχο και τα μέλη της οικογένειας του.

Ειδικά για την ταυτότητα του 2021 το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ προσφέρει στα μέλη του και από μια πάνινη μάσκα με το σήμα του Συνδέσμου.  

Υ.Γ:  Σημειώνεται ότι η ισχύς των ταυτοτήτων του 2020 λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2020».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης