Η zougla.gr, σε συνεργασία με τη Village, σας παρέχει τη δυνατότητα να κερδίσετε 10 συλλεκτικά t-shirts από την ταινία «Wrath of the Titans».

Μετά την προσφορά διπλών εισιτηρίων σε 25 τυχερούς ακροατές του zougla radio για την 3D πρεμιέρα της «Οργής των Τιτάνων», τώρα σας δίνετε η ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα από τα 10 συλλεκτικά t-shirts.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα και ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Τηλεφωνείτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μέσα σε όλα» στη zougla.gr και δίνεται το ονοματεπώνυμό σας, δηλώνοντας τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. Οι δέκα τυχεροί της κλήρωσης που θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t-shirt θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου και θα παραλάβουν το δώρο τους από τη zougla.gr.

Η ταινία

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζόναθαν Λίμπεσμαν
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ρέιφ Φάινς, Λίαμ Νίσον, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ντάνι Χιούστον, Ρόζαμουντ Πάικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε θεούς και τιτάνες.

Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων τιτάνων και του θηριώδους αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα – που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας, όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη (Έντγκαρ Ραμίρεζ), συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τζόναθαν Λίμπεσμαν, («Battle: Los Angeles»), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Σαμ Γουόρθινγκτον (Περσέας), Ρέιφ Φάινς (Άδης) και Λίαμ Νίσον (Δίας). Δίπλα τους οι Ντάνι Χιούστον («Robin Hood») στον ρόλο του Ποσειδώνα, ο Έντγκαρ Ραμίρεζ («Carlos»), στον ρόλο του θεού του πολέμου, Άρη, ο Μπιλ Νάι (Ήφαιστος), ο Τόμπι Κέμπελ (Αγήνορας) και η Ρόζαμουντ Πάικ (Ανδρομέδα).

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ταινία γνωρίζει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και στη χώρα μας, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία του Box Office αναμένεται να κλείσει την πρώτη της εβδομάδα με περίπου 100.000 εισιτήρια.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης