Η υγιειονομική κρίση που ακολούθησε την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας,  ήρθε και επιδείνωσε την κατάσταση στο χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και ιδιαιτέρως της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, ανέπτυξε σειρά πρωτοβουλιών για την στήριξη των συναδέλφων. Και σε αυτό τον αγώνα έχει την συμπαράσταση και όλων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων, όπως εκφράστηκε από  τους  εκπροσώπους  τους στην τηλεημερίδα που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ, τον Δεκέμβριο. Σε αυτήν, μάλιστα, ανακοινώθηκε και η απόφαση του Δ.Σ. για την καταγραφή των ανέργων και των ημιαπασχολούμενων μελών μας και βεβαίως την στήριξή τους, στα όρια των δυνατοτήτων  του Συνδέσμου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σημερινή ανακοίνωση καλούμε τους συναδέλφους, που ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων ή των ημιαπασχολούμενων, όπως μας ενημερώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση   psatds@gmail.com  στέλνοντας τα επικαιροποιημένα στοιχεία τους (διεύθυνση, τηλέφωνα, email, χρόνος ανεργίας, οικογενειακή κατάσταση και έτος γεννήσεως ανήλικων παιδιών). 

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αποφάσισε την επαναλειτουργία του Ταμείου Αλληλοβοήθειας  των μελών μας.

Σύντομα  θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις   πρωτοβουλίες αυτές του ΠΣΑΤ,  ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στον κλάδο μας, όπου η ανεργία τα τελευταία χρόνια ξεπέρασε το 50%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης