Την υποστήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων του MEGA εκφράζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, αν και το Τριώδιο δεν έχει έρθει ακόμα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ. Συνεχίζοντας, η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ανάλγητοι μέτοχοι, η ΕΙΤΗΣΕΕ και οι σπεκουλαδόροι τους στη Νέα Δημοκρατία και τους δορυφόρους της, σήμερα αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα που είναι η αλήθεια.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους εργαζόμενους το προηγούμενο διάστημα, σήμερα -αν είχαν φιλότιμο- θα έπρεπε να έχουν γίνει βρόχος.

Όλοι αυτοί που με χίλιους τρόπους ήθελαν, όπως τους είχαν συνηθίσει και όπως τους είχαν τάξει, να χρησιμοποιούν και να αυγατίζουν την περιουσία τους και την επιρροή τους μέσα από τη δημόσια περιουσία που είναι οι συχνότητες, σήμερα πρέπει τουλάχιστον να κρυφτούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απλήρωτοι επί 21 μήνες εργαζόμενοι του MEGA που το κράτησαν ανοιχτό και έφεραν ζεστό χρήμα στα ταμεία του, πάνω από 50 εκατομμύρια, σήμερα τους πετάνε στο δρόμο, τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Καλούμε όλους τους μετόχους, να σταματήσουν τα παιχνίδια τους σε βάρος των εργαζομένων του MEGA και αφού δεν έγινε “συνωστισμός” για διεκδίκηση των αδειών, όπως επαίρονταν και αφού δεν αυξήθηκε το τίμημα και αφού επιτέλους ήρθε και η νομιμότητα στην αδειοδότηση των καναλιών, άμεσα να ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να διεκδικηθεί η 7η άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος» υπογραμμίζει επίσης η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Επίσης, καλεί «την κυβέρνηση, που δικαιώθηκε από τη διαδικασία νομιμοποίησης, να μην αφήσει πίσω της θύματα. Να αναλάβει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, ώστε να στηρίξει αυτούς τους εργαζόμενους στην πράξη, γιατί αυτοί δεν είναι οι υπεύθυνοι και δεν τους αξίζει να είναι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους τα θύματα» τονίζει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης