«Είναι στιγμές»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012, 16:30
«Είναι στιγμές»
«Είναι Στιγμές», η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου και ξεκλειδώνει την πόρτα των ένοχων μυστικών και των απρόσμενων αποκαλύψεων.

Η ιστορία ξεκινάει από το παρελθόν και φτάνει στο σήμερα. Τρεις γυναίκες. Τρεις γενιές. Η Ζωή, η Λήδα, η Μαργαρίτα. Η μοίρα θα τις ενώσει με τον πιο τραγικό τρόπο και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Πριν χρόνια, η λαϊκή τραγουδίστρια Ρίτα Απέργη (Μπέσυ Μάλφα), αποφάσισε ν’ αλλάξει τη ζωή της και ν’ αφήσει για πάντα τα παρακμιακά νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. Έτσι, εγκατέλειψε στον φίλο της Θωμά (Γιώργος Νινιός) τη νεογέννητη κόρη της Ζωή (Πηνελόπη Πλάκα) και με τη βοήθεια του εραστή της- μεγαλογιατρού Πέτρου Κροντηρά (Σταύρος Ζαλμάς) δολοφόνησε τον πατέρα του παιδιού της (Μάκη Τσαλίκη). Με το όνομα Μαργαρίτα ήρθε στην Αθήνα και παντρεύτηκε τον Πέτρο. Μέχρι σήμερα, παραμένει κυρία Κροντηρά, ενώ δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν την ύπαρξη της κόρης της, Ζωής.

Όμως είναι στιγμές που το παρελθόν εκδικείται. Σήμερα, συναντάμε την εγκαταλελειμμένη κόρη της Μαργαρίτας, Ζωή Καρυπίδη (ή Ελένη Ορφανού στην εξέλιξη της ιστορίας) στη φυλακή. Κατέληξε εκεί εξαιτίας της σχέσης που είχε μ’ έναν άνθρωπο της νύχτας, τον Χάρη (Κώστας Σόμμερ). Σε όσα περνάει, τη στηρίζει ο καλός της φίλος (και ερωτευμένος μαζί της) Νικόλας Φωτίου (Πέτρος Μπουσουλόπουλος).

Μια μέρα κι ενώ παραμένει στη φυλακή, η Ζωή μαθαίνει πως η μητέρα της ζει και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα της. Με το μίσος να την κυριεύει, μόλις αποφυλακίζεται ξεκινά ένα παθιασμένο παιχνίδι εκδίκησης. Κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει και τι συνέπειες θα έχει. Ένα μόνο είναι σίγουρο, από εκείνη τη στιγμή ένας φρικτός εφιάλτης αρχίζει για τη Μαργαρίτα και την οικογένειά της.

Η τρίτη τραγική φιγούρα της ιστορίας είναι η Λήδα Κροντηρά (Μαριλίτα Λαμπροπούλου). Κόρη του Πέτρου Κροντηρά από τον πρώτο του γάμο. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Αλεξίου (Βασίλης Μπισμπίκης) και έχει εξελιχθεί σε μια καταξιωμένη χειρουργό που εργάζεται στον Ιατρικό Όμιλο του πατέρα της. Η έλξη που διαπιστώνει πως υπάρχει ανάμεσα στον άντρας και τη Ναταλία (Ελίνα Μάλαμα), κόρη της οικονόμου του σπιτιού (Τζένη Μπότση), θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στη ζωή της.
Τι ρόλο θα παίξει η στενή φιλία που έχει με τον συνάδελφό της Ανδρέα Μαράτο (Πέτρος Λαγούτης) και άντρα της καλής της φίλης Βέρας Ζακυνθινού (Αντιγόνη Δρακουλάκη); Για τη Λήδα… τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν διάφορες πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν του πατέρα της και της μητριάς της, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως…

Ανάμεσα στις τρεις αυτές γυναίκες, υπάρχουν πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Άνθρωποι που θα πονέσουν, θα μισήσουν, θα αγαπήσουν, θα προδώσουν και θα προδοθούν. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα, λίγο πριν τους δούμε:

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012, 16:36