H «Ζούγκλα» συνεχίζει να βρίσκεται πρώτη στην κορυφή της ενημέρωσης. Δεν ήταν δεδομένο, ούτε εύκολο. Προσπάθεια ετών, με υπομονή και επιμονή, επιβραβεύεται από εσάς τους αναγνώστες που όλο αυτό το διάστημα στηρίξατε το εγχείρημα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Το λένε οι αριθμοί, όπως αυτοί προκύπτουν από τις μετρήσεις του αμερικανικού Alexa.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη δική σας βοήθεια, το zougla.gr βρίσκεται στην 5η θέση των δημοφιλέστερων sites στην Ελλάδα, υψηλότερα από οποιονδήποτε ελληνικό ιστότοπο. Πάνω από αυτό, «ιντερνετικοί κολοσσοί» όπως η Google, το Youtube και το Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλεκτρονική «Ζούγκλα» όμως, δεν είναι μόνον το πρώτο ενημερωτικό site στην Ελλάδα, με διαφορά από όλους τους άλλους, αλλά συγκαταλέγεται πλέον και στα μεγαλύτερα sites του κόσμου.

Μάλιστα, στην κατηγορία breaking news, βρίσκεται στην 11η θέση, με μόλις 10 από τα «θηρία» της παγκόσμιας ενημέρωσης να προηγούνται, με πρώτα το Foxnews και το Bloomberg! Η Ζούγκλα ταξιδεύει μόνη της στον αχανή κόσμο των ξένων sites, μακράν όλων των ελληνικών. 

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι κάτι τέτοιο έχει επιτευχθεί με ελληνική γλώσσα, όταν στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες στα κινεζικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά, μπορεί να καταλάβει τη σημασία μιας τέτοιας κατάταξης παγκοσμίως.

Έπειτα απ’ όλα αυτά αισθανόμαστε την ανάγκη για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και τον κόσμο, που μας εμπιστεύονται και μας κατατάσσουν ανάμεσα στα ισχυρότερα και πιο αξιόπιστα ενημερωτικά εργαλεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης