Την ώρα που τα ξένα δίκτυα ασχολούνται με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, εγχώρια Μέσα ενημέρωσης επιδεικνύουν «περίεργες» συμπεριφορές, καθώς επιλέγουν να μην προβάλλουν ή ακόμη και να υποβαθμίσουν το γεγονός, που αποτελεί μία κρίσιμη όσο και σημαντική στιγμή μετά από μία μακρά περίοδο «κουκουλώματος» της υπόθεσης.

Πώς θα μπορούσε να εξηγηθεί άλλωστε η διαγραφή της είδησης από την αγγλική ηλεκτρονική έκδοση της «Καθημερινής»;

Το πόρισμα της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα για τον Μαρινάκη αναρτήθηκε στη σελίδα της εφημερίδας και ως διά μαγείας μετά από κάποιες ώρες «εξαφανίστηκε». Συγκεκριμένα ο αναγνώστης που έκανε κλικ στη σελίδα για να διαβάσει την είδηση, έβλεπε το γνωστό σε αυτές τις περιπτώσεις Page not found (error 404), το οποίο σημαίνει ότι αν και η είδηση είχε δημοσιευθεί στη σελίδα, με κάποιον τρόπο σταμάτησε να υπάρχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτό συνέβη είτε γιατί η σελίδα άλλαξε όνομα ή διεύθυνση είτε γιατί η ανάρτηση σβήστηκε από τον διαχειριστή.

Δείτε τη φωτογραφία:



Για να θυμίσουμε λοιπόν σε όσους έχουν ξεχάσει ή δεν έχουν ακόμη πληροφορηθεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται σύμφωνα με το πόρισμα που εξέδωσε η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα για διακίνηση, κατοχή, αποθήκευση, χρηματοδότηση ναρκωτικών από εγκληματική οργάνωση, εγκληματική λαθρεμπορία και διερεύνηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης. Για όλα τα παραπάνω κατηγορείται ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς και οι συνεργάτες του. Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ήδη ποινικές διώξεις.

Αυτά μάλλον είναι αρκετά!

Και λίγη τσίπα δεν βλάπτει.

Διαβάστε επίσης: Δίωξη-κόλαφος κατά Μαρινάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης