Τη θλίψη του για τον θάνατο της δημοσιογράφου Αναστασίας (Νατάσας) Βαρελά εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με σχετική του ανακοίνωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της δημοσιογράφου Αναστασίας (Νατάσας) Βαρελά, η οποία έφυγε τόσο αναπάντεχα από κοντά μας, σήμερα το ξημέρωμα, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» και συνέχισε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, εργάστηκε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή.

Τα στοιχεία της κηδείας της Νατάσας Βαρελά θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης