Aπάντηση για το περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή στον ΣΚΑΙ έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος αποχώρησε από το πάνελ της πολιτικής εκπομπής με την Σία Κοσιώνη.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ερωτηθείς από το ΤΡΡ, ανέφερε ότι όταν τον προσκάλεσαν και του ανέφεραν τη σύνθεση του πάνελ, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το πόσο θα μπορούσε με τα πρόσωπα αυτά να γίνει μία σοβαρή συζήτηση και όχι ένα σόου με φωνές και επιθέσεις. Όταν έφτασε στο κανάλι του Φαλήρου, όπως λέει, απλά επανέλαβε τις επιφυλάξεις του και ζήτησε από την παρουσιάστρια «εγγυήσεις ότι θα γίνει μία σοβαρή συζήτηση». Εκείνη του απάντησε ότι «αν δεν του αρέσει η επιλογή των καλεσμένων που έκανε, να μην πήγαινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα η παρουσιάστρια είπε: «Ήταν προγραμματισμένο να είναι μαζί μας και ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος είναι υποψήφιος στην Β” Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνέβη κάτι περίεργο με τον κ. Λαφαζάνη. Ήρθε, έφτασε ως το στούντιο, μου ζήτησε να τον προστατεύσω απέναντι σε ένα εχθρικό όπως το χαρακτήρισε πάνελ αλλά και από εμένα την ίδια, μια εχθρική προφανώς δημοσιογράφο. Μου είπε ότι μεροληπτώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζει και διάφορες άλλες πολύ προσβλητικές εκφράσεις προς το πρόσωπό μου».

«Του είπα ότι θα τηρήσω την τάξη σε αυτή τη συζήτηση, του διασφάλισα ότι θα γίνει μια ομαλή συζήτηση έτσι όπως πρέπει και όπως πάντα κάνουμε στον ΣΚΑΪ, το αμφισβήτησε εντόνως και στη συνέχεια -και είχα και μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό- τον ρώτησα γιατί ήρθε εάν πιστεύει ότι είμαστε όπως μας χαρακτηρίζει και μου ανακοίνωσε ότι φεύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης