Παρατηρητές της ανάρμοστης συμπεριφοράς του Χρήστου Φερεντίνου έγιναν οι καρναβαλιστές στην Καλαμάτα αλλά και όσοι εν συνεχεία είδαν το βίντεο που ανήρτησαν τα τοπικά Μέσα. Ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε όταν πολίτες, που τηρούσαν το έθιμο, τον αλεύρωσαν, τον γέμισαν αφρό και του πέταξαν μπύρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο που αναρτήθηκε από το Best News φαίνεται το αλεύρωμα του παρουσιαστή και ακούγεται ο ίδιος να αναφέρει χαρακτηριστικά «εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα…οι “Μα…σίγμα” υπάρχουν σε κάθε πόλη… χειροκροτήστε τους!».

Το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί καθώς στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, περνάει ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός ρίχνει μπύρα στον παρουσιαστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ο Χρήστος Φερεντίνος πήγε προς το όχημα, πήρε σερμπατίνες, άρπαξε τον οδηγό, τον ταρακουνούνησε χαμογελώντας και αποχώρησε λέγοντας: «Παραδίδω το μικρόφωνο, πηγαίνω να αλλάξω και θα τα πούμε σε μία ωρίτσα».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως σαφώς φράσεις που ακούστηκαν από το στόμα του Χρήστου Φερεντινού δεν αρμόζουν σε παρουσιαστή που σέβεται τη δουλειά του και το κοινό που επέλεξε να τον παρακολουθεί.

Το αλεύρωμα λοιπόν είναι παλιό έθιμο και ο επισκέπτης και πόσο δε μάλλον ο παρουσιαστής οφείλει να το γνωρίζει. Λίγος σεβασμός και αξιοπρέπεια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

Δείτε το σχετικό video:

Ο Χρ. Φερεντίνος πάντως με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι τα περί εκνευρισμού του ήταν υπερβολές και πρόσθεσε:

«Υπερβολές τα περί εκνευρισμού μου στο καρναβάλι της Καλαμάτας. Απλά πήγα να καθαριστώ από το πολύ αλεύρι και μπύρα που είχε πέσει για ν ανέβω στη συνέχεια στην εξέδρα. Πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον δήμο Καλαμάτας και το Elite resort για την άψογη φιλοξενία».

Δείτε την ανάρτησή του:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης