«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» λέει ο θυμόσοφος λαός, όταν θέλει να επιπλήξει γενικώς τις μπαγαποντιές. Η τέχνη του αποκρύπτειν στην ελληνική τηλεόραση είναι τόσο παλιά όσο και η ύπαρξη των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών. Δεν είναι μόνο ζήτημα ανταγωνισμού, είναι και αυτή η νοοτροπία του Νεοέλληνα που δεν θέλει να δει τον γείτονά του να προκόβει. «Ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» είναι το δόγμα του νεοελληνικού ανταγωνισμού.

Σε αυτά τα χνάρια κινήθηκε και ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna, ο οποίος, για κάποιους λόγους, δεν ήταν σε θέση να διαθέτει μία μικρή κάμερα στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης τα χαράματα της Δευτέρας, εκεί, στο Νέο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διέθετε όμως κάμερα το zougla.gr, η οποία και αποτύπωσε τη στιγμή της έκρηξης. Ένα αναμφισβήτητο ντοκουμέντο, το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου. Όχι όμως και στον Antenna. Προτίμησαν να διογκώσουν κατιτίς την εικόνα του αποκλειστικού video, να βάλουν και τέσσερα-πέντε σούπερ από πάνω και ένα κρόουλ, έτσι για να τρέχει, και κάτι logo δεξιά και αριστερά για να καλύψουν το υδατογράφημα του zougla.gr, το οποίο καταδεικνύει και την αποκλειστικότητα.

Έκαναν τόσο πρόχειρη δουλειά, που αν κάποιος παρακολουθήσει το video του Antenna, θα ανακαλύψει πως στην αρχή και λίγο πριν από την έκρηξη φαίνεται κάτω-κάτω η πάνω πλευρά του υδατογραφήματος. Είπαμε παλιά μου τέχνη κόσκινο η λαθροχειρία, αλλά χρειάζεται και κάποιο ταλέντο. Προφανώς, η βάρδια του Antenna τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα δεν λειτούργησε αποτελεσματικά, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Αλλά ούτε και οι τεχνικοί του κατάφεραν να απαλείψουν το αποτύπωμα της αλήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης