Το survivor παρά το κόστος παραγωγής, συμπεριλαμβάνεται στα κλασικά τηλεοπτικά σαπούνια. Ακριβό σαπούνι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με σκηνικά Ζούγκλας (μόνο σκηνικά να εξηγούμεθα), γιατί εκεί έκαναν πρώτη φορά την εμφάνιση τους καλύβες, καρύδες, φοίνικες, άγρια πολιτικά θηρία και ομηρικές μάχες.

Σήμερα η χημεία Αλαφούζου – Ατζούν εξόρισε το ενδιαφέρον από το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, στους στίβους και τις καλύβες του Αγίου Δομηνίκου, και τον Τανιμανίδη να έχει την πεποίθηση ότι μεταδίδει Μουντιάλ! Μόνο που το πραγματικό Μουντιάλ παιζόταν σε άλλο κανάλι, με αποτέλεσμα την πτώση των αριθμών στα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor και τη μετακίνηση του ανδρικού κοινού στους στίβους της Ρωσίας. Αυτή ήταν άλλωστε η αιτία που το πεσμένο έτσι κι αλλιώς τηλεπαιχνίδι, αναγκάστηκε να μεταφέρει τον τελικό του στην τρύπα του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γυναίκες ψήφισαν τον Ηλία Γκότση γιατί οι γυναίκες ψηφίζουν, εδώ και αιώνες, άνδρες σε όλες τις αναμετρήσεις.Το μετατοπισμένο ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού κόστισε στην αγωνιστική πλην όμως εγωίστρια και καθόλου ομαδική (κι αυτό μέτρησε) Δαλάκα το έπαθλο.

Τελικά κάθε άλλο παρά ανδροκρατούμενη κοινωνία είμαστε. Ανδροκρατούμενη στα χαρτιά και τη νοοτροπία. Επί της ουσίας όμως γυναικοκρατούμενη. Άλλωστε οι γυναίκες περισσότερες από τους άνδρες στην Ελλάδα, ήταν εκείνες που έδιναν τα θηριώδη ποσοστά σε Καραμανλή, Παπανδρέου κατά το παρελθόν.Το μόνο που μένει πλέον να ερευνηθεί είναι εάν οι υπόλοιποι Έλληνες που δεν πήγαν στον Άγιο Δομήνικο πείνασαν περισσότερο από τους παίκτες του Ατζούν και του πτωχοΑλαφούζου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης