Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης προσκαλούν τους τηλεθεατές σ’ ένα ακόμα Laugh Attack, την Παρασκευή 27 Απριλίου, και τους προκαλούν σε μια δυνατή επίθεση γέλιου…

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απολαμβάνει το γεύμα του παρέα μ’ έναν φίλο σε πολυτελές εστιατόριο. Όταν ο φίλος του παρατηρεί την εντυπωσιακή και ακριβή θήκη του αλατοπίπερου, δεν μπορεί να αντισταθεί και… την κλέβει. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον καλύψει, αλλά το Μπαμ θα του κόψει την όρεξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται για ψώνια σ’ ένα εμπορικό κέντρο. Ξαφνικά εγκλωβίζεται μέσα στο γυάλινο ασανσέρ, ενώ την ίδια στιγμή έκπληκτος βλέπει να του κλέβουν το αυτοκίνητο, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε άλλο εκτός από… Μπαμ!

Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Πρίζα! Οι μαθητές αφήνουν τα θρανία, πηγαίνουν πενθήμερη και με τη βοήθεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου «πριζώνονται» για τα καλά!

Η Πρίζα το Πάσχα παίρνει τα βουνά και βλέπει τη Μύκονο αλλιώς… από ψηλά. Ο Μάρκος Σεφερλής παίρνει δρόμο ως απατημένος και ως ηθοποιός σ’ ένα Ταξί με σκηνές και σκηνικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης