Η νεαρή δημοσιογράφος είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο πριν από λίγες ημέρες, όταν, με βίντεο που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο YouTube, μιλούσε για τον αγώνα που έδινε να κρατηθεί στη ζωή, αφού οι γιατροί την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει. «Δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», είχε γράψει.

Αυτήν τη φορά, με ανάρτηση που έγινε στο προφίλ της από οικείο της πρόσωπο, μεταφέρονται τα τελευταία της λόγια και το μήνυμα που ήθελε να στείλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί, έφυγα όμορφη, οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου», έλεγε.

Στη συνέχεια, στο μήνυμά της καλεί όσους την ήξεραν να μη λυπηθούν για την απώλειά της. «Δεν θέλω κανένας να λυπηθεί. Θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μη δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους, θα είμαι πάντα εκεί!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την ανάρτηση:

 

Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα: «Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για…

Δημοσιεύτηκε από Ariadni Gerasimidou στις Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης