Το Eoellas Lab ή πιο απλά το Εργαστήριο Έρευνας έχει δημιουργηθεί για ερευνητές, δημοσιογράφους, συγγραφείς και φοιτητές.

Ο καθένας με τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης, εισέρχεται σε μια πλατφόρμα που μπορεί να διαβάσει όλες τις παλιές και νέες έρευνες του Οργανισμού που έχουν γίνει βίντεο ή ντοκιμαντέρ, να κάνει chat σε πραγματικό χρόνο με άλλους που είναι εκείνη την ώρα online, να θέσει μια ερώτηση που θα έχει, για να προχωρήσει κάποιο άρθρο, έρευνα ή μια αναζήτηση και να του απαντηθεί από άλλους χρήστες, να διαβάσει αλλά και να κατεβάσει χιλιάδες σπάνια ή μη βιβλία/περιοδικά, κάποια από την βιβλιοθήκη μας, να σκανάρει με το κινητό του τα qr code και να προχωρήσει την ερευνά του, να δει σε πραγματικό χρόνο τις καιρικές συνθήκες και αν μπορεί να κάνει επιτόπια έρευνα, από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του north meteo, να δει αλλά και να κατεβάσει όλο το φωτογραφικό αρχείο έρευνας και φωτορεπορτάζ του Οργανισμού και τέλος να ενημερωθεί για νέες έρευνες ή νέα οδοιπορικά του Οργανισμού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά στο χέρι του, από κινητό, tablet και υπολογιστή, παντού! Για να έχει κάποιος πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσει την παρακάτω αίτηση και θα λάβει κωδικό πρόσβασης.

Συμπληρώστε την αίτηση εδώ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης