Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 20196, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Ζone και ήταν ανοιχτή στο κοινό με live streaming μετάδοση.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Τσαούσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αριστείων 2019, κ. Υβέτ Κοσμετάτου η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά  ότι «όταν πέρυσι τέτοια εποχή ξεκινήσαμε να συζητάμε για δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας με αντικείμενο το περιβάλλον, μας ανησύχησε το γεγονός ότι ο κόσμος, άτομα όλων των ηλικιών, δεν έβλεπαν το περιβάλλον ως θέμα που τους απασχολεί άμεσα ή που θα τους απασχολήσει στα επόμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνομίλησαν εκπρόσωποι από διαφορετικά πεδία – ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι  ερευνητικών φορέων αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς, επιχειρήσεις, καθώς και από το κίνημα Fridays For Future Greece:

  • Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ΜΠΟΡΟΥΜΕ
  • Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια, Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Λασκαρίδη
  • Κίμων Μαλαταράς Senior Director, Corporate Responsibility & Internal Communication, Τράπεζα Πειραιώς
  • Νικόλαος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής, Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Γιώργος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Ωκεανογραφίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Μέλος Τιμητικής Επιτροπής Αριστείων 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης