Στο επεισόδιο της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου στις 21.00 της νέας εβδομαδιαίας σειράς του ΑΝΤ1, «Ελεύθερος & Ωραίος», η τύχη του Σταμάτη (Γιώργος Πυρπασόπουλος) γύρισε και τον έκανε… εκατομμυριούχο! Τώρα, στη ζωή του θα έρθουν τα πάνω – κάτω!

Για το ένα εκατομμύριο ευρώ που του έφερε το λαχείο, γιορτάζει μέχρι το πρωί, παρέα με όλη τη γειτονιά και όλοι φυσικά είναι εκεί, αφού σκοπεύουν να επωφεληθούν από τα κέρδη του. Εκεί, βρίσκεται και η Λέτα (Ιωάννα Πηλιχού), βλέποντας πια τον Σταμάτη… αλλιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τυχερός ταξιτζής εισπράττει το ποσό και χαρούμενος επιστρέφει στη γειτονιά προσφέροντας δώρα σε όλους. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα (Θάλεια Ματίκα) πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να γνωρίζει πως ο Αλέξανδρος (Μέμος Μπεγνής) και ο Σταύρος (Γιώργος Κωνσταντής) έχουν τα δικά τους σκοτεινά σχέδια.

Ακόμα ένα πάρτι οργανώνει ο Σταμάτης, αυτή τη φορά για τους συναδέλφους του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί την έκπληξη που τον περιμένει…

Σκηνοθεσία: Πάνος Κούτρας
Σενάριο: Πάνος Αμαραντίδης
Παραγωγή: J.K. Productions

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Γιώργος Πυρπασόπουλος, Θάλεια Ματίκα, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Πηλιχού, Σωκράτης Πατσίκας, Έφη Παπαθεοδώρου, Μαρία Φιλίππου, Γιώργος Χαλεπλής, Έφη Πίκουλα, Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Μπαγανά, Γιάννης Πολιτάκης, Χριστίνα Κουλουμπή, Νίκη Γαβριηλίδου, Κωνσταντίνος Βελέτζας, Νικολέτα Ράλλη, Άννα Μενενάκου, Γιώργος Γερωνυμάκης.

Στον ρόλο του «Σταύρου», ο Γιώργος Κωνσταντής
Στον ρόλο της «Ρούκα», η Κάρμεν Ρουγγέρη

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης