Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του εξαιρετικού συναδέλφου και μέλους του, Γιώργου Ράντου, που υπέστη ανακοπή την Κυριακή στην Πάτρα και «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Γιώργος Ράντος εργάστηκε επί σειρά ετών στις εφημερίδες «Φως των Σπορ» και και «Αθλητική Ηχώ» ως ανταποκριτής στην Πάτρα, καλύπτοντας όλη την ειδησεογραφία για το Νομό Αχαϊας. Επίσης, εργάστηκε στην «Πάτρα Σπορ» και στα «Σπορ Νοτιοδυτικής Ελλάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη, που μετά τη συνταξιοδότηση του, διετέλεσε παράγοντας σε ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού Αχαΐας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους φιλάθλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου, στη σύζυγό του και τα παιδιά του, Χάρη και Ανδριάννα, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 12μ. από τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης