Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά
Σε ηλικία 33 ετών έφυγε αιφνίδια από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά.

Στις 3 το πρωί η δημοσιογράφος εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε. Η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνάδελφος και φίλος της Γ. Παπαγιάννης η Νατάσσα Βαρελά τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της.

Την τραγική είδηση του θανάτου της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου, γνωστοποίησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης γράφοντας:

«Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».

Δείτε την ανάρτησή του:

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018, 13:47