-Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Το drivaro είναι μια πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα. Προήλθε από το αγγλικό «drive» (οδηγώ) και το ελληνικό επίθημα «άρω» κατά το γκουγκλάρω, ποστάρω, κλικάρω κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας δωρεάν εγγραφή, ανοίγεις προφίλ για το όχημα που οδηγείς ή για την επιχείρηση σου (αν είσαι επαγγελματίας στο χώρο της μηχανοκίνησης). Κάθε χρήστης έχει ένα προσωπικό timeline, για να βλέπει όλες τις δημοσιεύσεις οχημάτων και επιχειρήσεων που ακολουθεί. Μπορεί να δημοσιεύει φωτογραφίες με το όχημα του, να κάνει ερωτήσεις σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει, να σχολιάζει, να κάνει «like» και να κοινοποιεί δημοσιεύσεις. Έτσι κάποιοι χρήστες που ασχολούνται πραγματικά με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους (βελτιώνοντας τον κινητήρα, προσθέτοντας αξεσουάρ κ.α.) ή έχουν κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις, μπορούν να αποκτούν δημοτικότητα (followers) και να βοηθούν άλλους με τις ιδέες τους.

– Ποιος είναι ο στόχος του;

Η αποστολή του drivaro είναι να συνδέσει τους οδηγούς μεταξύ τους. Να δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να βρούν άλλα οχήματα σαν το δικό τους, να τα ακολουθήσουν (follow) και να ανταλλάσσουν απόψεις ή να λύνουν κοινά προβλήματα. Παράλληλα βοηθάει στο να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου όπως συνεργεία, φανοποιεία, βουλκανιζατέρ, car detailing κ.α. διευκολύνοντας όλη την διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού, αιτήματος οικονομικής προσφοράς και παραγγελίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Στόχος μας είναι οι χρήστες να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν στο όχημα τους και να ενημερώνονται για ότι συμβαίνει στο χώρο της μηχανοκίνησης, διαβάζοντας άρθρα και δημοσιεύσεις από τα μεγαλύτερα περιοδικά και bloggers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Τι προσφέρει σε οδηγούς και επαγγελματίες;

Στους οδηγούς, πέραν της social λειτουργικότητας, παρέχονται δωρεάν απεριόριστες δυνατότητες για την διαχείριση των οχημάτων τους. Μπορούν να βάζουν υπενθυμίσεις, να παραγγέλνουν ανταλλακτικά και αξεσουάρ, να κλείνουν ραντεβού για υπηρεσίες επισκευής – συντήρησης και να ζητάνε προσφορές από εγγεγραμμένες επιχειρήσεις. Όλα αυτά καταγράφονται αυτόματα στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο του οχήματος τους, ενώ σύντομα θα μπορούν να βλέπουν και στατιστικά για το κόστος χρήσης.

Αντίστοιχα είναι ενα σύγχρονο, αλλά ταυτόχρονα εύχρηστο εργαλείο, για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να εκσυγχρονιστούν και να προσεγγίσουν οδηγούς οχημάτων που μπορούν να εξυπηρετήσουν. Οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερώνουν τους πελάτες τους, για όλα τα νέα της επιχείρησης και παράλληλα να φτιάξουν δωρεάν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να παραγγέλνουν 24/7 τα διαθέσιμα προϊόντα και να κλείνουν online ραντεβού για παρεχόμενες υπηρεσίες.

-Τι νεότερο μπορούμε να περιμένουμε από το drivaro;

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε, επιδιώκοντας να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Η ομάδα μας αναπτύσσει επιπλέον λειτουργίες, που σύντομα θα είναι διαθέσιμες για όλους και παράλληλα κάνει αλλαγές σε σημεία που εντοπίστηκαν δυσκολίες, ώστε να είναι πιο εύχρηστο και κατανοητό για τον απλό χρήστη. Ήδη συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 300 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 40.000 προϊόντα και υπηρεσίες. Στόχος μας είναι το 2020 να ξεπεράσουμε τα 150.000 προϊόντα, ώστε να μπορούν οι χρήστες να βρούν τα πάντα για το όχημα τους.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο drivaro.com!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης