To Vodafone TV σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα ταξίδι για δύο άτομα στο πασίγνωστο τουρνουά τένις, Roland-Garros, που διεξάγεται στο Παρίσι! Ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις στον κόσμο, το ένα εκ των τεσσάρων Grand Slam, το Roland-Garros, θα διεξαχθεί φέτος από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Rolan-Garros ή αλλιώς “Γαλλικό Όπεν” είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις στον κόσμο με ιστορία που πάει πίσω ως το 1891! Κάθε χρόνο περίπου τέλη Μαΐου μαζεύονται οι μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του τένις από όλο τον κόσμο για να αναμετρηθούν σε “μονομαχίες” επί χωμάτινου εδάφους, στο στάδιο Ρολάν Γκαρός. Το τουρνουά προσελκύει κάθε χρονιά αμέτρητους φιλάθλους που έρχονται στη Γαλλία για να δουν ποιοι θα βγουν νικητές.

Ξεχωριστή σημασία έχει φέτος η ελληνική συμμετοχή με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να διεκδικούν νέους τίτλους. Μόλις πριν μερικούς μήνες, στο Αυστραλιανό Όπεν, είδαμε την εκπληκτική πορεία του Τσιτσιπά, ο οποίος πλέον, όπως είναι φυσικό, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων των ανθρώπων του παγκοσμίου τένις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ναδάλ, κάτοχος 17 τίτλων Grand Slam, είχε πει για τον Τσιτσιπά ότι είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου και είναι σπουδαίος τενίστας. Ο Τσιτσιπάς έπειτα από την ξέφρενη πορεία του στο προηγούμενο Grand Slam, κατάφερε και μπήκε στην καλύτερη 10άδα του κόσμου. Η ήττα του στα ημιτελικά από τον Ράφα Ναδάλ του έδωσε νέα οπτική για την πορεία του. Είδε μια άλλη διάσταση για την καριέρα του. Τι έχει η συνέχεια; Τη νέα τιτάνια μάχη μεταξύ τους στο Rolland-Garos… Και μάντεψε: θα μπορείς να είσαι εσύ αυτός που θα την απολαύσει από κοντά.

Η Σάκκαρη έγινε το 2018 η δεύτερη Ελληνίδα μετά την Λένα Δανιηλίδου, η οποία έχει καταφέρει να φτάσει στον 3ο γύρο όλων των Grand Slam. Στην παγκόσμια κατάταξη έχει φτάσει μέχρι το Νο. 29, ενώ το μέλλον της ανήκει.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε πριν λίγες ημέρες το όνειρό της πραγματικότητα κατακτώντας τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Αγγλίδας Τζο Κόντα και κέρδισε το τουρνουά Rabat Open στο Μαρόκο και τα κατάφερε με τρομερό τρόπο καθώς μολονότι έχασε το πρώτο σετ με 6-2, στα δύο επόμενα σετ ήταν ασταμάτητη πανηγυρίζοντας μια πολύ σπουδαία και ιστορική νίκη.
 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό, πατώντας εδώ.

 

Αν θες να ζήσεις από κοντά τη μαγεία του Roland-Garros, δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του Vodafone TV. Τι θα κερδίσεις; Την ευκαιρία να απολαύσεις από κοντά το φετινό πρωτάθλημα Roland-Garros. Συγκεκριμένα, ο νικητής θα κερδίσει εισιτήρια για αγώνες της διοργάνωσης, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 2 άτομα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και το γήπεδο, μαζί με δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο με πρωινό.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό

Οι ήδη υπάρχοντες συνδρομητές Vodafone TV Sports ή Full Pack θα λάβουν αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό. Όσοι δεν είναι συνδρομητές, αρκεί να αποκτήσουν το πακέτο Vodafone TV Full έως τις 15 Μαΐου και θα μπορούν πλέον να διεκδικήσουν το δώρο.

Το Rolland-Garos διεξάγεται από τις 26 Μαΐου μέχρι τις 9 Ιουνίου και είτε είστε ο τυχερός νικητής είτε όχι, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες μέσα από τα κανάλια Eurosport στο Vodafone TV.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης