Εάν σε κάποιον από τους φυλλομετρητές σας αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας, μπορείτε εύκολα να το διορθώσετε ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:
Σε περίπτωση που έχετε Mozilla Firefox πηγαίνετε στην καρτέλα ιστορικό από το μενού ή πατάτε το CTRL πλήκτρο μαζί με το H ( CTRL + H). Στην αριστερή πλευρά του φυλλομετρητή εμφανίζεται το ιστορικό. Αν η zougla.gr δεν είναι σε κάποιο από τα πρόσφατα site, που επισκεφθήκατε, μπορείτε να την αναζητήσετε με την επιλογή στο πάνω μέρος του ιστορικού. Στη συνέχεια πατάτε πάνω στο zougla.gr με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού και διαλέγετε την τελευταία επιλογή που στα αγγλικά είναι «Forget about this site» ή στα Ελληνικά «Χωρίς απομνημόνευση σελίδας».

Από το μενού επιλέγουμε Ιστορικό ή πατάμε CTRL + H

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πατώντας δεξί πλήκτρο πάνω στο zougla.gr επιλέγουμε Forget about this site.

Σε περίπτωση που μπαίνετε μέσω του Google Chrome πηγαίνετε στην καρτέλα ιστορικό από το μενού ή πατάτε το CTRL πλήκτρο μαζί με το H ( CTRL + H). Η καρτέλα με το ιστορικό εμφανίζεται, γράφετε zougla στην αναζήτηση και επιλέγετε στη αριστερή πλευρά της το: Clear browsing data ή το διαγραφή προσωρινής μνήμης. Στο παράθυρο που εμφανίζεται διαλέγετε τις τελευταίες 7 ημέρες και πατάτε διαγραφή.

Πατάμε CTRL+H, γράφουμε zougla στην αναζήτηση και στη συνέχεια επιλέγουμε clear browsing data

Επιλέγουμε Last 7 days και στη συνέχεια το CLEAR DATA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα μπορείτε να το κάνετε άν έχετε κάποιον άλλον φυλλομετρητή. 

Αν έχετε απορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τους επίσημους ιστοτόπους ή να μας καλέσετε στο 2115550500.
 Για Google Chrome : link
Για Mozilla Firefox : link

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης