Το προεκλογικό Αλ Τσαντίρι έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης και, όπως ήταν αναμενόμενο, στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκαν πολλά θέματα της επικαιρότητας.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε την παρουσίαση του «Τσαντιριού» υπενθυμίζοντας πως το Σάββατο, παραμονή των εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει τα γενέθλιά του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολύ φοβάμαι ότι το βράδυ της 17ης Ιουνίου ο Βαγγέλης Βενιζέλος… θα αυτοτιμωρείται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίθεση που δέχθηκαν την περασμένη εβδομάδα η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου από τον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάστηκε με τον μοναδικό τρόπο του Λάκη. Τόσο τα «όχι, όχι» του Γιώργου Παπαδάκη αλλά και η στάση που κράτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σημειώνοντας πως: «Αν σηκωνόταν ο Προκόπης, θα γινόταν της Προκομοίρας… !».

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους και ειδικότερα ο γνωστός αστυφύλακας που ανέκρινε τον… «κακοποιό» Κώστα Κόκλα.

Ποια δεν θα μπορούσε να λείπει από το Αλ Τσαντίρι; Μα, φυσικά, η Χρύσα Ρώπα, η οποία είπε πως θα επιδιώξει να συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ και θα της πει: «Κάναμε λάθος, βγάλαμε έναν βλάκα…τι να κάνουμε, κυρία Μέρκελ μου; Στην Ευρώπη αυτοκτονούν οι άνθρωποι σαν τα κοτόπουλα για ένα κωλοχρέος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Αλ Τσαντίρι ευχήθηκε… καλό καλοκαίρι!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης