Με έκπληξη είδαμε σήμερα να δημοσιεύεται σε αθηναϊκή εφημερίδα (η οποία ουδεμία ευθύνη φέρει) άρθρο του Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενόψει των ευρωεκλογών.

Το ίδιο ακριβώς άρθρο όμως, είχε στείλει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (μετά από συνεννόηση πριν από αρκετές εβδομάδες) ο εκπρόσωπος του κ. Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς προκειμένου να δημοσιευτεί αποκλειστικά στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την παραμονή των ευρωεκλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άγνωστο για ποιον λόγο, το Γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα αγνόησε τον κ. Σχοινά και διοχέτευσε το άρθρο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και σε αθηναϊκή εφημερίδα (η οποία επαναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη φέρει), αφού προφανώς και δεν γνώριζε για τη συνεννόηση του εκπροσώπου του Προέδρου της Κομισιόν με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαμαρτύρεται έντονα για την απρέπεια αυτή του γραφείου Αθήνας της Κομισιόν εναντίον του εθνικού πρακτορείου της Ελλάδας και φυσικά γνωστοποίησε την υπόθεση στο προεδρείο της Συμμαχίας των Ευρωπαϊκών Πρακτορείων Ειδήσεων (ΕΑΝΑ) – μέλος του οποίου είναι το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης