Την αποχώρησή του από το Mega αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φέρεται να πούλησε τις μετοχές του στη ρωσική εταιρεία ΕΛΝΟΒΟ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε αγοράσει τις μετοχές από τον Φώτη Μπόμπολα, ωστόσο αποφάσισε να μην παραμείνει στο κανάλι και δεν προτίθεται να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κανάλι ενημερώθηκε με επιστολή του Ρώσου επιχειρηματία Καβάντεφ, επικεφαλής της εταιρείας ΕΛΝΟΒΟ, στον οποίο πούλησε τις μετοχές του Μega ο Ιβάν Σαββίδης.

Την ίδια ώρα πηγές από το περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία, επισημαίνουν ότι ο κ. Σαββίδης θα βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους ενώ από την 21η Αυγούστου 2017, που τέθηκε σε πλήρη ισχύ η συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάστηκαν όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που είχε στη διάθεση του ο κ. Σαββίδης στην κυπριακή εταιρία ELENOVO.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο «απαγορεύεται η συγκέντρωση περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο) της αυτής μορφής. Ως συγκέντρωση στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης νοείται ο έλεγχος περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της αυτής μορφής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης