Απειλές κατά της Εφημερίδας των Συντακτών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 14:12
Απειλές κατά της Εφημερίδας των Συντακτών

To δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» στο φύλλο της Τρίτης 15/9 για τη σχέση των συμμετεχόντων στο ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι της Κρήτης με τις άλλες διαδηλώσεις εναντίον της χρήσης μάσκας στο Ηράκλειο ενόχλησε κάποιους και άρχισαν τις απειλές, ενώ με τηλεφωνήματα στην εφημερίδα ζητούσαν να διαγραφεί το σχετικό δημοσίευμα από το efsyn.gr.

Η Εφημερίδα των Συντακτών γράφει σχετικά:

Πρόσωπα που κατά δήλωσή τους σχετίζονται με τις αποκαλύψεις απείλησαν χθες το μεσημέρι καλώντας από την Κρήτη στο τηλεφωνικό μας κέντρο και ζητώντας να διαγραφεί το σχετικό δημοσίευμα από το efsyn.gr. «Αν δεν κατέβει με το καλό σε μια ώρα, θα κατέβει με άλλο τρόπο» ήταν μια από τις πολλές απειλητικές φράσεις που διατύπωσαν.

Από την πλευρά της εφημερίδας προτάθηκε στους απειλούντες να αποστείλουν επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία δεσμευτήκαμε να δημοσιοποιήσουμε. Μέχρι την ώρα που έκλεινε η εφημερίδα δεν είχαμε λάβει κάποια επιστολή και φυσικά το σχετικό άρθρο δεν έχει διαγραφεί από το efsyn.gr. Περιττό να δηλώσουμε ότι η «Εφ.Συν.» δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και δεν υποστέλλει τη σημαία της ενημέρωσης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 14:30