Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 62 ετών,  ο Μάνος Αντώναρος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και σκιτσογράφος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού», προσβεβλημένος από τo λεγόμενo βακτήριο της λεγιονέλλας.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρετά τον αδελφό του, Mάνο. «Με ανείπωτο πόνο στην καρδιά μου αποχαιρετώ τον μονάκριβο και πολυαγαπημένο μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μία άνιση μάχη 20 ημερών» έγραψε μεταξύ άλλων.
Δείτε την ανάρτησή του:

Ποιος ήταν ο Μάνος Αντώναρος
Είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Έθνος, Βραδυνή, Εξπρές, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ), σε περιοδικά αλλά και στο zougla.gr.
Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84, διευθυντής στο Κανάλι-5, παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.
Στην τηλεόραση εργάστηκε κατ’ αρχάς στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής δύο εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.
Ο Μάνος Αντώναρος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου και πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης