Μια νέα ενότητα έκανε σήμερα πρεμιέρα στη zougla.gr. Πιστοί στην υπόσχεσή μας για όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση, η νέα στήλη με αντικείμενο τον Πειραιά και τη ναυτιλία, η zouglaport, άνοιξε τα… πανιά της και «αρμενίζει» στα πέλαγα της ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το πειραικό-ναυτιλιακό, είναι από τα πιο αδικημένα των ΜΜΕ και δύσκολα καταλαμβάνει χώρο στα δελτία ειδήσεων. Χαρακτηριστικό είναι δε, ότι οι κυβερνώντες, κατάργησαν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, παρά το γεγονός ότι σαν χώρα, είμαστε η πρώτη ναυτιλιακή δύναμη!

H zouglaport, είναι μία ενότητα μέσα από την οποία, ο Πειραιώτης και όχι μόνο, θα μπορεί άμεσα, έγκυρα και κυρίως αντικειμενικά να ενημερωθεί για ό,τι συμβαίνει στην πόλη του.

Να πληροφορηθεί για τα δρομολόγια των πλοίων, την καθημερινή κίνηση στους δρόμους, τα σημεία εξυπηρέτησης του πολίτη. Σε μια προσπάθεια να κάνουμε πιο απλή την -έτσι κι αλλιώς- ταλαιπωρημένη καθημερινότητά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα διαβάσετε και θα ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στον Πειραιά, τις περιοχές γύρω από αυτόν και φυσικά τη ναυτιλία. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος που εκτός του ενημερωτικού του χαρακτήρα, θα είναι χρηστικός και με ένα απλό κλικ, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να μάθει την πληροφορία που θέλει.

Πιστεύουμε πολύ στη διαδραστικότητα που πρέπει να έχει ένα μέσο ενημέρωσης. Ο δημότης θα πρέπει να γνωρίζει, ότι υπάρχει κάποιος που θα δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του. Γιατί ο ίδιος θα είναι ο ρεπόρτερ. Γιατί όλοι μας πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες.

Ό,τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει, θα ανεβαίνει αμέσως στις κατηγορίες των θεμάτων.

Θα παρακολουθούμε στενά όλα τα θέματα που απασχολούν τους τομείς της πόλης του μεγάλου λιμανιού, χωρίς να λείπουν και οι… χαλαρές πινελιές. Οι τόποι διασκέδασης και άθλησης. Αλλά και οι εναλλακτικές δραστηριότητες.

Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καπεταναίοι, αποφεύγοντας τις φουρτούνες, xωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ταράζουμε τα νερά. Η zougla.gr, για άλλη μια φορά πρωτοπορεί. Ως πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα ανοίγει νέους ορίζοντες και σηματοδοτεί με την δημιουργία της zouglaport, την αρχή μιας νέας εποχής.

Η υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι θα εξακολουθούμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες εποχές.

Για να περιηγηθείτε στην κατηγορία zouglaport πατήστε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης