Συνεχίζονται οι αλλαγές σε επιτελικές θέσεις της ΕΡΤ, μετά την απομάκρυνση του διευθυντή Δορυφορικών Προγραμμάτων Νίκου Μεγγρέλη, ο οποίος προορίζεται να αντικατασταθεί από την Εύα Μπούρα. Η αλλαγή έρχεται μετά την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, Κ. Σπυρόπουλου και την παραίτησή της διευθύντριας προγράμματος της Λένας Χοϊδά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι απομακρύνσεις στο ραδιομέγαρο γίνονται στο πλαίσιο «αναδιάρθρωσης των διευθύνσεων της ΕΡΤ».

Με γραπτή του δήλωση το μέλος του ΔΣ, Τέλης Σαμαντάς, εκφράζει αντίθεση στις πρόσφατες αποφάσεις της διοίκησης «με τις οποίες αντικαταστάθηκαν έμπειρα επιτελικά στελέχη της εταιρείας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την απομάκρυνση του Γ.Δ. Τηλεόρασης Κώστα Σπυρόπουλου, απομακρύνθηκε ο διευθυντής Δορυφορικών Προγραμμάτων Ν. Μεγγρέλης, η συντονίστρια της ΕΤ-1 κ. Ελ. Χοιδά και αντικαταστάθηκε ολόκληρη η Επιτροπή Προγράμματος από πρόσωπα στερούμενα της απαραίτητης εμπειρίας. Προηγουμένως είχαν οριστεί, χωρίς καμία λειτουργική ή επιχειρησιακή τεκμηρίωση, αναπληρωτές διευθυντές τόσο στη Δορυφορική, όσο και στη Διεύθυνση προγράμματος» αναφέρει ο κ. Σαμαντάς, ζητώντας την επανεξέταση όλων των σχετικών αποφάσεων.

Πηγή:AΠΕ

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ΕΡΤ η Έλλη Στάη, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013, 12:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης