Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Μάρκου Σεφερλή. Η δημοσιογράφος – σεναριογράφος επανήλθε το μεσημέρι της Πέμπτης με ανάρτηση στο Facebook στην οποία σχολιάζει τους θαυμαστές του ηθοποιού και τα όσα γράφουν για εκείνη στα social media.

Η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της τονίζει πως τελεί εν αναμονή της μήνυσης του ηθοποιού και όσο συμβαίνει αυτό ευχαριστεί θερμά τους θαυμαστές του «για την κοσμιότητα και την λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων» που την αφορούν. «Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι» γράφει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα απαντά και σε όσα είπε για τον γιο του Μάρκου Σεφερλή και την ενόχληση του παιδιού από τα όσα έγραψε για τον πατέρα του, επισημαίνοντας: «Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο ή αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει» ενώ κλείνει την ανάρτησή της σημειώνοντας: «Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος αχ εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες».

Δείτε την ανάρτησή της:

Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Μάρκου Σεφερλή

Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο της Έλενας Ακρίτα στο οποίο η ίδια ασκούσε σκληρή κριτική κατά του ηθοποιού για τη συμμετοχή του σε παράσταση στο Θέατρο «Παλλάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Ακρίτα, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Μάρκος Σεφερλής θα έφερνε το «ήθος του trash στο Παλλάς, και μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό», ενώ σημείωνε πως «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται ο Σεφερλής μέγας ηθοποιός».

Ο Μάρκος Σεφερλής, σε συνέντευξή του μίλησε για την επίθεση της σεναριογράφου σε βάρος του και αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης