Μεγάλη ήταν η αναστάτωση η οποία προκλήθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε μερίδα χρηστών που παρακολουθούσε τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ από την τηλεόραση της COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού διεκόπη απότομα και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε καπέλο και  είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άγνωστος άνδρας έστειλε με αλλοιωμένη φωνή… απειλητικό μήνυμα τονίζοντας πως «αυτοί που φταίνε θα την πληρώσουν σε έναν μήνα».

«Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό και κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε ένα μήνυμα στις οθόνες των χρηστών της COSMOTE TV στο οποίο η εταιρεία ενημέρωνε τους τηλεθεατές πως επρόκειτο για ένα διαφημιστικό της νέας αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» που θα κάνει πρεμιέρα στις 16/6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV:

Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, που μεταδίδεται στο COSMOTE SPORT 1HD, σας ενημερώνουμε ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές». Η σειρά 8 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης