Πρώτη στον κόσμο, με επτά παγκόσμια βραβεία, επέστρεψε από το Παρίσι η «Apollonia Farm».

H Κρητική εταιρεία τυποποίησης και παραγωγής Κρητικών προϊόντων άριστης ποιότητας «Apollonia Farm» έχοντας κερδίσει τρία χρυσά και τέσσερα ασημένια κατάφερε για ακόμα μία φορά να αναδειχθεί ως η εταιρεία που παράγει το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο για το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης» βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελαιόλαδο του κόσμου για τη χρυσή του ποιότητα, για τη θρεπτική του αξία, για την πολύ χαμηλή οξύτητά του, για τις πολύ αυξημένες πολυφαινόλες που παρέχει και για τη γεύση και τη μυρωδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν οι «Ελιές Κρήτης Small Olive Κορωνέϊκες» με ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο της Απολλωνία Farm το πολυβραβευμένο με πολύ χαμηλή οξύτητα και με μεγάλη θρεπτική αξία για τον οργανισμό του ανθρώπου.

Για πρώτη φορά στον διαγωνισμό 1001 degustations o καφές κατάφερε να αποσπάσει χρυσό βραβείο.

Με χρυσό βραβεύθηκε ο Espresso Italiano της Απολλωνία Farm, o οποίος εισάγεται από την «Apollonia Farm» κατευθείαν από τη Λατινική Αμερική.

Τα ασημένια βραβεία δόθηκαν στα προϊόντα «Μέλι από τα βουνά της Κρήτης» της Απολλωνία Farm το οποίο βραβεύτηκε για την ποιότητα του και για τη θρεπτική του αξία, ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά από καθαρό θυμάρι.

Η μαρμελάδα βερίκοκο της Απολλωνία Farm κατέκτησε επίσης ένα ασημένιο βραβείο, η συγκεκριμένη μαρμελάδα αποτελείται από 80% φρούτα Κρήτης και Ελλάδας και παρασκευάζεται χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών.

Επίσης με ασημένιο βραβείο βραβεύθηκε το «Mix Βοτάνων» το οποίο είναι μία σύνθεση από άγρια και ήμερα Κρητικά βότανα όπως είναι η μαλοτίρα, το χαμομήλι το φασκόμηλο και το δίκταμο, το συγκεκριμένο προϊόν είχε βραβευθεί ξανά το 2017.

Ασημένιο μετάλλιο δόθηκε και στο ελαιόλαδο «Απολλωνία farm Κλασικό» το οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο με το ασημένιο μετάλλιο που του δόθηκε για τη θρεπτική του αξία.

Η Apollonia Farm χάρη στα αναμφιβόλου άριστης ποιότητας προϊόντα της, τα οποία έχουν αποσπάσει δεκάδες παγκόσμια βραβεία, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και με την πάροδο του χρόνου όλο και επεκτείνεται, πέρα από τα ήδη υπάρχουσα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό την χρονιά που μας πέρασε άνοιξε και το νέο της κατάστημα στα Χανιά της Κρήτης.

Η οικογένειά της Apollonia Farm, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για ακόμα μία φορά, που τόσα χρόνια στηρίζετε, εμπιστεύεστε και προτιμάτε τα προϊόντα μας.

Όσο εσείς μας στηρίζετε καταφέρνουμε να μένουμε πιστοί στο στόχο μας δηλαδή να παράγουμε και να εμπορευόμαστε αγνά χωρίς συντηρητικά προϊόντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης