Την Τετάρτη 13/7, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, η WATT+VOLT ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες! Έτοιμη να υποδεχτεί τους μελλοντικούς WATT+VOLTers, καλεί τους ενδιαφερόμενους στο open event της, στα κεντρικά της γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι! 

Οι υποψήφιοι WATT+VOLTers, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν άμεσα την καριέρα τους στο χώρο της ενέργειας ως σύμβουλοι ενεργειακών λύσεων, έχοντας ταυτόχρονα δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης, να γνωρίσουν την ομάδα, να ενημερωθούν λεπτομερώς για τη θέση αλλά και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της WATT+VOLT!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλέγοντας να γίνουν μέλη της πορτοκαλί οικογένειας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια όπως σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίο μισθό, σύμβαση αορίστου χρόνου από τη πρώτη μέρα της εκπαίδευσης, επιπλέον μηνιαία παροχή πέραν του μισθού, μηνιαίο Bonus παραγωγικότητας, bonus 400€ με την πρόσληψη, παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλό κόστος αλλά και δυνατότητα τηλεργασίας! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event είτε να βρεθούν ένα βήμα μπροστά συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και στέλνοντας το βιογραφικό τους εδώ (https://watt-volt.typeform.com/to/JEeV8CxF).

Μεγαλώνοντας σταθερά την οικογένειά της, η WATT+VOLT φαντάζεται περισσότερα για το μέλλον των WATT+VOLTers της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης