Επιτέλους καλοκαίρι… Η εποχή που προστάζει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις έφτασε. Είναι η ιδανική στιγμή να αφήσεις πίσω σου καθετί που θα μπορούσε να σε προβληματίσει και να απολαύσεις ποιοτικό προσωπικό χρόνο. Να ξεφύγεις από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις που τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς.  Κάνε λοιπόν πράγματα που σε ευχαριστούν και πάρε χρόνο για σένα και μόνο.

Απόλαυσε μια βόλτα στην παραλία, αφιέρωσε στον εαυτό σου μια ώρα για να ασκηθείς ή για να δεις  τους φίλους σου που σου έχουν λείψει. Άκουσε ξανά και ξανά τα αγαπημένα σου cds, διάβασε αυτό το άρθρο που έκανες save στα Favorites και παράλληλα γεύσου το αγαπημένο σου παγωτό!

Τι καλύτερο από ένα Nirvana Vanilla & Muffin και ελεύθερος χρόνος για σένα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Nirvana φέτος δημιούργησε την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού, ταιριάζοντας μοναδικά τη βελούδινη βανίλια με λαχταριστά κομμάτια Muffin, μέσα σε πλούσιο σιρόπι σοκολάτας.

Με κάθε κουταλιά παγωτού Nirvana Vanilla & Muffin, μπορείς να ανακαλύψεις την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γευστικός πειρασμός του Nirvana Vanilla & Muffin σε καλεί να ρίξεις για λίγο τους έντονους ρυθμούς, να ανασυγκροτηθείς και να βρεις ξανά τον εαυτό σου, το χαμόγελό σου και την καλή σου διάθεση!

Με γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο παγωτό, όπως το Cookies & Cream, το Pralines & Cream και το Chocolate & Choco Chips, το Nirvana διαθέτει μεστή γεύση και κρεμώδη υφή, ενώ σου δίνει απλόχερα την έμπνευση έτσι ώστε να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις.

Τo Nirvana σε καλεί να επανασυνδεθείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας ένα γευστικό και ποιοτικό παγωτό.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την κουραστική καθημερινότητα, βρες τρόπο να χαλαρώσεις και να επαναφέρεις το χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Βρες ξανά τον εαυτό σου και συνέχισε τη μέρα σου με ένα απολαυστικό Nirvana.

 Αναζήτησέ το στα πράσινα ψυγεία!

Δείτε εδώ όλες τους γευστικούς πειρασμούς των παγωτών Nirnava.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης