Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές και απίθανες τιμές; Πριν κάνεις οτιδήποτε, κάνε μια στάση στα Public! Γιατί εδώ θα βρεις τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σε προϊόντα τεχνολογίας που θα σου λύσουν τα χέρια! Πώς; Τα Public σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις το μοναδικό smartphone Samsung Galaxy S6 μόνο με 16,64€/ μήνα σε 36 άτοκες δόσεις

Με το υψηλής αισθητικής design που συνδυάζει αρμονικά το μέταλλο με το γυαλί, και τη μεγάλη οθόνη 5.1” Super AMOLED που διαθέτει, το Samsung Galaxy S6 θα μαγνητίσει το βλέμμα σου με την απίστευτη ευκρίνεια εικόνας! Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή για απίστευτες επιδόσεις και κάμερα 16 Megapixel για να τραβάς βίντεο σαν επαγγελματίας σε άψογη ποιότητα 4K ή Full HD!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει επίσης πίσω κάμερα 5MP για να βγάζεις απίστευτες selfies με την παρέα σου. Κι αν μείνεις από μπαταρία και βρίσκεσαι στον δρόμο, μην ανησυχείς για τίποτα! Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του Samsung Galaxy S6 θα σε ενθουσιάσει! Τώρα είναι εύκολο να φορτίσεις το αγαπημένο σου smartphone παντού χωρίς καλώδια.

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

Public, ακόμη περισσότερα για σένα!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης