Το Youth Empowered, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα λανσάρει το νέο του app και σε συνεργασία με τη Socialinnov ξεκινάει νέο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων και mentoring για την ενδυνάμωση νέων 18-30 ετών!

Μέσα από τρία ξεχωριστά Live Q&A Session οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola HBC και να:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.    Ενημερωθούν για τις νέες θέσεις που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας επένδυσης του Ομίλου COCA-COLA HBC για τη δημιουργία ενός κέντρου κοινών επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη και για το πώς μπορούν να τις διεκδικήσουν
2.    Ανακαλύψουν τα πάντα για τις πωλήσεις, από τα έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον
3.    Μάθουν πως να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας, και ποια τα δικαιώματα και υποχρεώσεις τους σε αυτή

Παράλληλα σε 2 εξειδικευμένα σεμινάρια για digital skills από την ομάδα της Socialinnov  οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή ΕΔΩ για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και κάνε την εγγραφή σου

1.    Δευτέρα 14/12, 17:00-18:00 – LIVE Q&A: ALL ABOUT SALES_ΠΡΟΦΙΛ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

 
Γιατί να ασχοληθώ με τις πωλήσεις; Τι δεξιότητες πρέπει να αναπτύξω; Ποιο πρέπει να είναι το προφίλ μου; Μάθε τα πάντα για τις πωλήσεις, από έμπειρα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον.
Ιωάννα Πολυμέρα, Regional Sales Manager, Cοca-Cola Τρία Έψιλον
Γιώργος Μάρκος, District Sales Manager Coca-Cola Τρία Έψιλον
Λευτέρης Καραπάτης, WHS Key Account Manager Cοca-Cola Τρία Έψιλον
 

2.    Τρίτη 15/12, 17:00-18:00 – LIVE Q&A: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ_ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  

Ψάχνεις τη θέση σου στην αγορά εργασίας; Μάθε τα πάντα για το βιογραφικό σου, τη συμμετοχή σε μία συνέντευξη, τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις έμφαση αλλά και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου!
Βίκυ Περδικάρη, Organizational Development & Employer Branding Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Φιλιώ Κυριάκη, Legal Counsel, Coca-Cola Τρία Έψιλον

3.    Τετάρτη 16/12, 17.00 – 18.00, LIVE Q&A:  Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ COCA-COLA HBC ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ COCA-COLA HBC!

Θα ήθελες να γίνεις μέρος της ομάδας της Coca-Cola HBC ως Customer, Billing & Dispute Specialist στη Θεσσαλονίκη; Μάθε πώς να κάνεις την αίτησή σου να ξεχωρίσει!
Μαρία Αλεφραγκή, Talent Acquisition & Identification Team Coca-Cola HBC
 

4.    Πέμπτη 17/12, 18:00 – 19.00, E-LECTURE: GETTING STARTED WITH DIGITAL MARKETING

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη δύναμη των Social Media και να γνωρίσουν όλα όσα μπορούν να προσφέρουν σε αυτούς και την επιχείρησή τους.
Φωτεινή Βαβίτσα, Instructor Socialinnov

5.    Παρασκευή 18/12, 12:00 – 13:00, E-LECTURE: WORDPRESS. LEARN HOW TO BUILD YOUR WEBSITE

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη χρήση διαχείρισης περιεχομένου μέσω νέων τεχνολογιών, ώστε να συγκεντρώνουν σε ένα ιστολόγιο όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν να μοιράζονται με το διαδικτυακό κοινό τους.
Βάιος Καμινιώτης, Instructor Socialinnov

Ανανεωμένο περιεχόμενο στο νέο mobile app του Youth Empowered

Μπαίνοντας πλέον σε μια διαδικτυακή και on-the-go εποχή, το Youth Empowered με μία ολοκαίνουρια ψηφιακή ταυτότητα, έρχεται να προσφέρει στους νέους καθοδήγηση, δικτύωση και δεξιότητες on the go μέσα από το νέο του mobile app που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5000 downloads σε ένα μήνα.
Μέσω Apple Store και Google Play μπορείτε τώρα να έχετε όλη την εμπειρία Youth Empowered, στην οθόνη του κινητού σας. Νέο και διευρυμένο υλικό, σύγχρονες θεματικές και διαδραστική επικοινωνία με το δυναμικό δίκτυο μεντόρων των έμπειρων επαγγελματιών της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργαζόμενων εταιριών του Youth Empowered, όλα είναι πλέον στη διάθεσή σας, με ένα download.

Θεματικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων και της αγοράς

•    10 διαφορετικά e-learnings σε θεματικές όπως δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη,  κατανόηση δυνατών &αδύνατων σημείων, δικτύωση & επικοινωνιακές δεξιότητες, project management, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, τεχνικές πωλήσεων, business planning και πολλά άλλα. Μετά από την ολοκλήρωση κάθε e-learning συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.  
•    Flash e-learnings διάρκειας 2 λεπτών για γρήγορα και on the go trainings.
•    Eιδική ενότητα HoReCa edition, με περιεχόμενο ειδικά διαμορφωμένο για τους νέους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης.
•    Πρωτοποριακό, gamified test από την owiwi για να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, αλλά και αυτά χρειάζεται να βελτιώσετε.

Το μεγαλύτερο δίκτυο μεντόρων από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και μεγάλων επιχειρήσεων

•    Μια μεγάλη ομάδα μεντόρων βρίσκεται στην πλατφόρμα και οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν τους μέντορες τους ενδιαφέρουν μέσα από το profile τους και να συνομιλήσουν μαζί τους.
•    Μentors talks: Ομιλίες και παρουσιάσεις μεντόρων του προγράμματος με στόχο να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους.
•    1:1 Mentoring Sessions

Σύνδεση με την αγορά εργασίας

•    Ενημερωθείτε για τις θέσεις εργασίας που προκύπτουν στην Coca-Cola Τρία Έψιλον και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών του προγράμματος Youth Empowered

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης