Το Public, κορυφαίος omnichannel retailer της χώρας, ενώνει τις δυνάμεις του με τη LEGO, την αγαπημένη μάρκα παιχνιδιών μικρών και μεγάλων, για να φέρουν από κοινού μία νέα καινοτόμα εμπειρία αγορών σε όσους αναζητούν την ευκολία και την ταχύτητα στις αγορές τους. Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργούν διαδραστικές βιτρίνες σε 9 καταστήματα των Public και σε επιλεγμένες στάσεις λεωφορείων και πάνε το window shopping σε άλλο επίπεδο!

Χάρη στην  QR τεχνολογία, οι πρωτοποριακές βιτρίνες δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να απολαύσουν το παραδοσιακό window shopping, αγοράζοντας συγχρόνως επιλεγμένα LEGO παιχνίδια από το Public.gr, μόνο με τη χρήση του κινητού τους. Σαρώνοντας τον QR κωδικό από 8 αγαπημένα LEGO παιχνίδια, οι καταναλωτές μεταφέρονται στο Public.gr, απ’ όπου και θα μπορούν να κάνουν την αντίστοιχη παραγγελία, και να τα αποκτήσουν 20% φθηνότερα! Τα διαθέσιμα LEGO sets είναι τα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως τις 31 Δεκεμβρίου, η νέα phygital εμπειρία αγοράς που προσφέρουν τα virtual LEGO ράφια θα είναι διαθέσιμη στις βιτρίνες των καταστημάτων Public σε Σύνταγμα, Τσιμισκή, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ν. Σμύρνη, Βόλο, Ιωάννινα, Λάρισα και Ηράκλειο, καθώς και σε στάσεις λεωφορείων.

Κατανοώντας ότι η σύγχρονη τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που ψωνίζουμε και διεκδικώντας πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών, τo Public αναβαθμίζει την εμπειρία αγορών για όλους μας και καθιερώνεται ως ένας πρωταγωνιστής του omnichannel λιανεμπορίου. Σε αυτή την προσπάθεια η LEGO αποτελεί τον ιδανικό ‘σύμμαχο’, καθώς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα  brand παιχνιδιών που θέτει πάντα σε προτεραιότητα την καινοτομία και την ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης