Μπαίνοντας στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό, νιώθεις πραγματικά σαν να κάνεις ένα ταξίδι στον χρόνο, ένα άλμα στο μέλλον. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με ψηφιακές οθόνες και μοναδικά προϊόντα, ο καταναλωτής έρχεται σε επαφή με έναν «μαγικό» κόσμο, που κυριολεκτικά διεγείρει όλες του τις αισθήσεις.

Ποικιλία, ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιορτάζοντας τα 80 χρόνια λειτουργίας της στην αγορά, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεπερνά τον εαυτό της, εγκαινιάζοντας ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό και το ΑΒ Μακεδονία. Η αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που έχει συνδεθεί στην καρδιά και το μυαλό των 2.500.000 πελατών της με το καινούργιο, το διαφορετικό, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, ως συνώνυμο της ποικιλίας, της ποιότητας και της εξυπηρέτησης.

Η φιλοσοφία της ΑΒ Βασιλόπουλος, ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός, ξεχωριστός, με τις δικές του ανάγκες, δεν είναι κενή περιεχομένου. Και όπως ο πελάτης αλλάζει, έτσι αλλάζει και η ΑΒ μαζί του και διαρκώς αναζητά νέες ιδέες σε προϊόντα, κατηγορίες και υπηρεσίες, με στόχο να κάνει την αγοραστική εμπειρία στα καταστήματά της απόλαυση, χωρίς άγχος και ουρές.

Τα ολοκαίνουρια τμήματα στο ΑΒ Ελληνικό και το ΑΒ Μακεδονία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επισκέπτης του καταστήματος ΑΒ Ελληνικό και ΑΒ Μακεδονία θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα εξής νέα τμήματα:

• Armonia: Δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει είδη που συνεισφέρουν στην προσωπική ευεξία και την ισορροπημένη-υγιεινή διατροφή αλλά και προϊόντα φιλικά για τον πλανήτη μας. Περιλαμβάνει 1.700 κωδικούς μεταξύ των οποίων: βιολογικά προϊόντα, επιλογές για vegans, χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, είδη φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ακριβώς ό,τι χρειάζεται.

• La Fromagerie: Το τυρί έχει φανατικούς οπαδούς! Πολλοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι αισθάνονται «πλούσιοι» με το να έχουν μια ποικιλία τυριών στο ψυγείο τους, συνδυάζοντας τις γεύσεις τους με καλό κρασί, αλλαντικά και άλλα είδη delicatessen. Τα καταστήματα ΑΒ Ελληνικό και ΑΒ Μακεδονία στο ειδικό αυτό τμήμα, προσφέρουν μια μοναδική συλλογή από εξαιρετικά, σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

Ο πελάτης μπορεί να πάρει μια γεύση από αυτά τα σπάνια και εξαιρετικά τυριά απολαμβάνοντας την τέχνη κάθε τυροκόμου, που περνά από γενιά σε γενιά, μαζί με μυστικές συνταγές, δεμένες με την παράδοση του τόπου του. Οι άφθονες επιλογές τυριών … απογειώνονται με τη συνοδεία εκλεκτών οίνων και delicatessen προϊόντων.

• Fresh Juice Bar: Απλώς σταθείτε εδώ! Δοκιμάστε φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρούτα και λαχανικά, καθώς και λαχταριστά smoothies που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και βρείτε το αγαπημένο σας. Χαρίστε στον εαυτό σας μια «ένεση» ενέργειας και δύναμης, για να πάει καλά η μέρα σας. Η ΑΒ Βασιλόπουλος καθημερινά επιλέγει για σας τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής!

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και «αντίο, ταλαιπωρία»!

Στο ανανεωμένο ΑΒ Ελληνικό και ΑΒ Μακεδονία, όμως, οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Στο κατάστημα προστέθηκαν νέες ψηφιακές υπηρεσίες, που θα κάνουν την εμπειρία των αγορών συναρπαστική και οι οποίες έχουν σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση, την άμεση επικοινωνία υπηρεσιών και προσφορών καθώς και τη λιγότερη, δυνατόν, ταλαιπωρία. Αυτές είναι:

• Οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης, για να μπορείτε να βλέπετε τις καθημερινές προσφορές και να παίρνετε χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα νέα και τις υπηρεσίες της ΑΒ.

• Μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και να μπορείτε να συνεχίζετε τις αγορές σας στο κατάστημα, μέχρι να ειδοποιηθείτε με μήνυμα στο κινητό ότι έφτασε η σειρά σας να εξυπηρετηθείτε!

• Κιόσκια με πληροφορίες για τα προϊόντα συγκεκριμένων τμημάτων. Πρόκειται για χρηστικές πληροφορίες γύρω από τα νέα προϊόντα, τις προσφορές αλλά και για υπέροχες συνταγές!

• Αυτόματα ταμεία, για τη γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση των καθημερινών αγορών.

• Pepper, το φιλικό… ΡΟΜΠΟΤ, που σας καλωσορίζει, δίνει πληροφορίες και ψυχαγωγεί!

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στο ΑΒ Ελληνικό που έκανε… πάταγο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιόρτασε τα νέα τμήματά της και τις καινούριες ψηφιακές υπηρεσίες της στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό (Λ. Βουλιαγμένης 43-45) με ένα τριήμερο φεστιβάλ, όπου το zougla.gr βρέθηκε για να πάρει τη «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ».

Ρόλο οικοδεσπότη στο κατάστημα ανέλαβε ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο οποίος μας «ξενάγησε» στο «Armonia», μας ταξίδεψε σε τόπους που φημίζονται για τα τυροκομεία τους στο «La Fromagerie», ενώ μας γέμισε με ενέργεια μέσα από τη φρεσκάδα και τα διατροφικά οφέλη φρούτων και λαχανικών στο «Fresh Juice Bar». Επιπλέον, σύστησε σε όλους τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, για μια αγοραστική εμπειρία ευκολότερη και συναρπαστική.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, το ΑΒ Ελληνικό έβαλε τα γιορτινά του και προσκάλεσε τους πελάτες του να … πάρουν μια «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ», μέσα από ειδικές δράσεις, κεράσματα και εκπλήξεις για όλους σε όλο το κατάστημα.

Armonia: Μέσα από διαδραστικά workshops, η food blogger Εύα Μονόχαρη, και η διατροφολόγος, Κατερίνα Βλάχου, μας μύησαν στα μυστικά της υγιεινής διατροφής και του wellbeing.

La Fromagerie: οι «ειδικοί» -ο cheese expert, Βασίλη Γκαγκαστάθης, και ο sommelier, Άγγελος Αντωνίου, μας ταξίδεψαν σε κόσμους που, δικαίως, φημίζονται για την τυροκομία τους

«Έτοιμα Γεύματα AB You’ll Love»: ο αγαπημένος σεφ, Άκης Πετρετζίκης, ήταν εκεί για να απολαύσουμε λαχταριστά έτοιμα γεύματα μαζί με έξυπνες και απολαυστικές συμβουλές

Και όλα αυτά, σε ένα γιορτινό κλίμα, με το Photobooth, την Pepper, το φιλικό ρομποτάκι, το live broadcast του EASY 97,2 και το μουσικό show των Swingin’ Cats να προσδίδουν μια μοναδική νότα φρεσκάδας, νεανικότητας και διασκέδασης, μέσα στο κατάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://www2.ab.gr/80xronia/geysi-apo-to-mellon/armonia/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης