Ζαγόρι, όπως όλοι γνωρίζουμε, σημαίνει… νερό! Ακριβώς αυτή η αναγνωρισιμότητα του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ στη συνείδηση των ελλήνων καταναλωτών, ήταν η αιτία για τη βράβευσή του ως «Corporate Superbrand 2016», από τον θεσμό «SUPERBRANDS GREECE 2016», που από το 2005 βραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές εταιρικές επωνυμίες.

Για την τελική ανάδειξη του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ ως «Corporate Superbrand 2016», στην κατηγορία «Μη Αλκοολούχα Ποτά», διενεργήθηκε διαγωνισμός αξιολόγησης και ψηφοφορία, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, με μέλη ειδικούς εμπειρογνώμονες αλλά και καταναλωτές, οι οποίοι κατέθεσαν την άποψή τους μέσω της εταιρίας έρευνας αγοράς Marc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Νίκος Χήτος από το μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Superbrands, Γιάννη Αναστασόπουλο, Σύμβουλο Διοίκησης Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική αξιολόγηση που οδήγησε στη σπουδαία διάκριση έγινε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων που αφορούν στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, τη δύναμη της φήμης, την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία, καθώς και τη μακροχρόνια συνέπεια και την εταιρική υπευθυνότητα που διέπει την εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ που παράγει το προϊόν.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. μετρά ήδη 57 χρόνια ιστορίας, εμφιαλώνοντας με όλες τις σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους το προϊόν της, που αναβλύζει από τα Ζαγοροχώρια, το οποίο διατίθεται όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και σε 24 ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η έδρα της εταιρίας, στον Περίβλεπτο Ιωαννίνων

Το αποτέλεσμα της βράβευσης άλλωστε δεν αποτέλεσε έκπληξη: Το ΖΑΓΟΡΙ είναι ένα ελληνικό προιόν που επενδύει στην αγάπη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, την οποία επιστρέφει μέσα από την κοινωνική του υπευθυνότητα.

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διακρίνεται διαχρονικά για ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επενδύει διαρκώς σε υποδομές και προσωπικό, ενώ διατηρεί ως όραμα το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό να αποτελέσει «άξιο πρεσβευτή» της χώρας μας στο εξωτερικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης