– ΝΕΟ κατάστημα στην Άρτα
– Ανακαίνιση των καταστημάτων Ηλιούπολης και Αγ. Παρασκευής

Η Κωτσόβολος μεγαλώνει και ανανεώνεται! Αυτή τη φορά παρουσιάζει με υπερηφάνεια, την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος στην Άρτα και παράλληλα δύο ανακαινίσεις καταστημάτων στην Ηλιούπολη και την Αγία Παρασκευή, με την υπόσχεση να προσφέρουν νέες καταναλωτικές εμπειρίες στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ήπειρος αποκτά το τρίτο στολίδι της Κωτσόβολος στην Άρτα. Το νέο, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα, έκτασης 1.230 τ.μ., βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Σπ. Σπύρου και Πούλιου Δράκου 4. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του συνάδει με τα διεθνή πρότυπα των καταστημάτων του ομίλου Dixons Carphone και στόχο έχει να αναβαθμίσει την εμπειρία αγορών των καταναλωτών της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον, με την επένδυση αυτή, η εταιρεία συνεχίζει να ενδυναμώνει τις τοπικές αγορές. Έτσι, τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, οι καινοτόμες υπηρεσίες, οι μοναδικές ευκαιρίες αγορών και η άριστη εξυπηρέτηση θα φέρουν καθημερινά «έξυπνες» λύσεις σε όλα τα νοικοκυριά της Άρτας.

Το νέο κατάστημα διαθέτει σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους για εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση των επισκεπτών στην αναζήτηση των προϊόντων τους. Η εργονομία συναντά τις σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό, καθώς σημαντικές κατηγορίες προϊόντων εκτίθενται σε έπιπλα τραπεζιών για να διευκολύνουν τον καταναλωτή να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, αποτελεί η κατηγορία των μικροσυσκευών που προϊόντα, όπως καφετιέρες, μπλέντερ, μίξερ, βρίσκονται σε τραπέζια για να μπορεί ο καταναλωτής να τα επεξεργαστεί και να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων, στο νέο κατάστημα ο επισκέπτης μπορεί να βρει πρωτοποριακά προϊόντα «έξυπνης τεχνολογίας» (“Smart Tech”) που περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα wearable προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά, όπως smartwatches ή activity trackers, βοηθούν στην παρακολούθηση των καθημερινών συνηθειών, όπως ο έλεγχος των βημάτων, η μέτρηση της απόστασης που έχει διανυθεί, οι θερμίδες που έχουν καταναλωθεί ή ακόμη οι ώρες που έχει κάποιος κοιμηθεί, με σκοπό τη βελτίωση της υγείας.

Στο νέο κατάστημα της Άρτας λειτουργεί το σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει συνεχής υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των συσκευών.

Οι «ανοιχτές βιτρίνες» της Κωτσόβολος δε θα μπορούσαν παρά να είναι μέρος του τρόπου παρουσίασης του καταστήματος στο κοινό της, καθώς προβάλουν άριστα τους νέους χώρους του καταστήματος με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος ανακαίνισε τα καταστήματα της Ηλιούπολης και της Αγ. Παρασκευής, προσφέροντας τις κατάλληλες υποδομές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις. Δύο ολικές ανακαινίσεις πραγματοποιήθηκαν στα δύο 3όροφα καταστήματα, και συγκεκριμένα στο 4.180τ.μ. της Ηλιούπολης, που βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 519, και στο 1.503τ.μ. της Αγ. Παρασκευής, που βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων 505, οι οποίες σκοπεύουν να αναδείξουν με ακόμα πιο έξυπνο και λειτουργικό τρόπο τη μεγάλη γκάμα των σύγχρονων προϊόντων τεχνολογίας και όχι μόνον της Κωτσόβολος.

Ειδικότερα, στο κατάστημα της Ηλιούπολης, με ένα εντυπωσιακό κάλεσμα «Ελάτε σπίτι μας» και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο σαλονάκι, προσκαλεί και προτρέπει τους επισκέπτες του καταστήματος να επισκεφτούν την κατηγορία μικροσυσκευών και να επιλέξουν την ιδανικότερη λύση μικροσυσκευής για το σπίτι και τις ανάγκες τους μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το κάλεσμα αυτό γίνεται σε όλο το δίκτυο της Κωτσόβολος, καθώς η κάθε υποκατηγορία μικροσυσκευών ξεχωρίζει και «καλεί» τους καταναλωτές: «Ελάτε σπίτι μας»… «να πιούμε καφέ», «να μαγειρέψουμε», «να κάνουμε beauté», «να καθαρίσουμε», «να σιδερώσουμε», αναδεικνύοντας με τη διαφορετική διάταξη των συσκευών, τη καλύτερη εργονομία, την άνεση στην πλοήγηση του πελάτη τη διευρυμένη αγοραστική εμπειρία και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Η άριστη εξυπηρέτηση, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η μεγάλη ποικιλία και οι απίστευτες προσφορές, είναι τα σταθερά «συστατικά» της Κωτσόβολος που φυσικά υπάρχουν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το δικό σας κοντινότερο κατάστημα και να ζήσετε την μοναδική τεχνολογική εμπειρία που προσφέρει η Κωτσόβολος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης