H διαφήμιση για το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι με έβαλε σε σκέψεις, πώς μπορώ να κάνω καλύτερο το μέλλον για μένα και τους γύρω μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ και οι φίλοι μου περνάμε πολλές ώρες στα γήπεδα. Παίζουμε συνήθως μπάσκετ, κάποιες φορές και ποδόσφαιρο. Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας σκεφτήκαμε ότι θα θέλαμε να παίξουμε για τη φανέλα της εθνική μας ομάδας. Κανείς, βεβαίως, δεν ήταν αυτό το αθλητικό ταλέντο που θα έφτανε τόσο μακριά, όμως καθένας μας έχει τις δεξιότητες του, ο Γιώργος είναι καλός στα μαθηματικά, ο Μάρκος παίζει πολύ ωραία κιθάρα, ο Παύλος θέλει να γίνει κτηνίατρος, και εγώ, εγώ αγαπάω πολύ το διάβασμα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε καλά σ’ ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Τα μέλη της παρέα μου, εξάλλου, χαρακτηρίζονται από επιμονή και πείσμα, και πειθαρχία, σαν αυτή που συναντάς σε πρωταθλητές παντός είδους…

…σαν όλα αυτά τα ταλέντα που παρακολούθησα συγκεντρωμένα σ’ ένα σποτ στο YouTube, τη διαφήμιση του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι. Σημείωσα τα ονόματά τους: ο Αλέξανδρος Σκορίλας είναι 18 ετών, επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών, ο Χάρης Ιωάννου είναι 22 ετών, μηχανικός υπολογιστών, εφευρέτης και νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας, ο Στέλιος Κερασίδης είναι 5,5 ετών και έχει κερδίσει 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς και η Γλυκερία Σκάρκου είναι 12 ετών, και κατέχει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. Αθήνας. «Το καλό είναι μέσα μας» ακούω στο τέλος του video για το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι και πιάνω μολύβι και χαρτί. Πρέπει να σχεδιάσω το μέλλον μου. Και θα ξεκινήσω καταγράφοντας τις πρώτες σκέψεις μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  • Θέλω να γίνω γιατρός. Να βοηθάω τον κόσμο. Να βοηθάω τον κόσμο που έχει μεγαλύτερη ανάγκη. 
  • Θέλω να γίνω ο καλύτερος γιατρός. 
  • Μου αρέσει αυτό που λέει το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, «Γιατί όταν έχουμε το καλό μέσα μας, ο στόχος είναι ένας. Η κορυφή.» 
  • Θέλω να φτάσω στην κορυφή, όχι για να μου λένε όλοι τι καλός που είμαι και «μπράβο», αλλά γιατί πιστεύω ότι από εκεί θα μπορώ να βοηθήσω ακόμα περισσότερο κόσμο και να δώσω ένα καλό παράδειγμα. 
  • «Το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα εσύ, του το δίνεις.», λέει κι αυτό η διαφήμιση του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι. Και αυτή η φράση με εμπνέει, επίσης. 
  • Θέλω να δώσω το καλύτερο σχήμα στο δικό μου αύριο. Για τα παιδιά της διαφήμισης είναι μια μπάλα, ένα πιάνο, μια εφεύρεση, το τρέξιμο, για μένα φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι ένα στηθοσκόπιο και μια λευκή ποδιά. 
  • Θέλω να κάνω περήφανους την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την Ελλάδα. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. 

Να τι έμαθα «γκουγκλάροντας» για το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι

Το φυσικό μεταλλικό Νερό Ζαγόρι είναι Νο1 στην αγορά του εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού. Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., και το brand Ζαγόρι, πορεύεται βασίζοντας την εταιρική της φιλοσοφία στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και την υπευθυνότητα και στόχος της είναι, ακόμα και στις δύσκολες συγκυρίες, να δημιουργεί νέα μοντέλα ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα, συνδέοντας το φυσικό μεταλλικό Ζαγόρι, με την πρόοδο και την εξέλιξη.

Το 2000 η εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.  επέλεξε να εντάξει στη στρατηγική της μια νέα φιλοσοφία, της αλληλεγγύης απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με συνοδοιπόρους επίσημους φορείς και αναγνωρισμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι προσφέρει και στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, τον άνθρωπο, την κοινωνία σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ως πρεσβευτής του καλού, και έχοντας το καλό μέσα του –το ίδιο το νερό- το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι αφιερώνει τη νέα του καμπάνια, σε ιστορίες νέων ανθρώπων που έχουν όραμα και μας εμπνέουν γιατί δεν παραιτούνται και πιστεύουν στο καλό που έχουν μέσα τους.

Οι ιστορίες των παιδιών που με ενέπνευσαν να σχεδιάσω «το δικό μου αύριο»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης