SAS και Deree ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους, δίνοντας στους φοιτητές που θα ακολουθήσουν το Minor σε Business Analytics (του τμήματος Management Information Systems του School of Business and Economics) τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πιστοποίηση “SAS Certified Specialist: Visual Business Analytics”. H πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ακαδημίας AI Minds του ΣΕΒ και της SAS, η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των φοιτητών στην ανάλυση δεδομένων, την εξοικείωσή τους με εργαλεία και προκλήσεις που αποτελούν μέρος του σύγχρονου επιχειρηματικού γίγνεσθαι και την καλύτερη προετοιμασία του ανθρώπινου δυναμικού που θα λειτουργήσει ως καταλύτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. 

Μετρώντας ήδη τρία χρόνια ζωής, το Business Analytics Minor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα σπουδών Deree, περιλαμβάνοντας μαθήματα που συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπως “Applied Business Analytics” και “Visualization and Reporting”. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φροντίζουμε ώστε οι φοιτητές μας να έχουν όλα τα εφόδια γνώσης που απαιτούνται στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, όπου η ικανότητα ανάλυσης δεδομένων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Σε αυτό το πλαίσιο κεφαλαιοποιούμε τη συνεργασίας μας με τη SAS και, μέσω της πιστοποίησης SAS Certified Specialist: Visual Business Analytics, συνδέουμε το πρόγραμμα σπουδών με τα απαιτούμενα επαγγελματικά προσόντα της ανάλυσης δεδομένων σε μια επιχείρηση. Ως συνέπεια, οι φοιτητές θα έχουν πιστοποιημένη γνώση, διεθνή αναγνώριση των σπουδών τους, αλλά και αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης μέσω πρακτικής άσκησης από την ακαδημία AI Minds», δηλώνει ο Δρ. Μάνος Βαρούχας, Επικεφαλής του ακαδημαϊκού τμήματος Management Information Systems και Associate Professor του Deree.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης