Πώς η ομορφιά ενός τοπίου και η ζεστασιά ανθρώπων που δεν ξέρεις μπορούν να σου φτιάξουν σε δευτερόλεπτα τη διάθεση; Να ένα ερώτημα στο οποίο θα βρείτε την απάντηση στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου» στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας. Έναν ξενώνα που θα αισθανθείτε αμέσως σαν σπίτι σας και τους ιδιοκτήτες ως φίλους τους οποίους ήρθατε να επισκεφθείτε. Πατώντας πάνω στα παχιά χαλιά θα φτάσετε στους άνετους καναπέδες δίπλα στο τζάκι. Εκεί θα μάθετε ότι χρειάζεστε για τη διαμονή σας στην περιοχή. Η επίσκεψη στο «Αρχοντικό Φιαμέγκου» που φωλιάζει ανάμεσα σε δέντρα μόλις μιάμιση ώρα από Αθήνα θα γίνει ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός προορισμός. Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στο www. archontikofiamegou.gr

Δραστηριότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Το Αθλητικό Κέντρο βρίσκεται στο ΒΑ άκρο του οροπεδίου της Κυλλήνης (Ζήρειας) από τα μεγαλύτερα βουνά της Ελλάδος, μόλις 10 χιλιόμετρα απο τα Τρίκαλα Κορινθίας.
Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την μικρή Ζήρεια με τις απόκρημνες πλαγιές, την ψηλή κορυφή (2,376 μ.), την κατάφυτη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας καθώς και όλο το οικοσύστημα λόγω της σπανιότητας και ποικιλίας της χλωρίδας του έχει ανακηρυχθεί προστατευόμενη περιοχή.
Οι δραστηριότητες του Αθλητικού Κέντρου κατά τους χειμερινούς μήνες είναι οι:

– Πίστα αρχαρίων σκι με εκπαιδευτή (baby lift) 100 μ.
– Πίστα για προχωρημένους με συρόμενο αναβατήρα πιατάκι 700 μ.
– Παιχνίδι με έλκηθρα για μικρούς
– Ενοικίαση σε μηχανάκια χιονιού (snowmobile)
– Σκι αντοχής με μεγάλη ποικιλία διαδρομών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέντρο ελεύθερης ιππασίας

Το κέντρο ελεύθερης ιππασίας και ορεινών δραστηριοτήτων βρίσκεται στο Ρέθι Κορινθίας, δίπλα στα Τρίκαλα. Σκοπός μας είναι να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες μας με δραστηριότητες εναρμονισμένες με την ορεινή φύση και να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο των επισκεπτών της περιοχής με τον καλύτερο τρόπο. Κλείνουμε ραντεβού κατόπιν συνεννοήσεως για μια απολαυστική βόλτα με άλογο.
Στις δραστηριότητες του Κέντρου ελεύθερης ιππασίας οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν έκπτωση 50%.

Ορειβατικά & Περιπατητικά μονοπάτια στη Ζήρεια

Μπορείτε ν απολαύσετε όλο το τοπίο είτε με πεζοπορία στα οργανωμένα και σημαδεμένα μονοπάτια είτε με μοναδικές διαδρομές, μέσα από το δάσος, με συμβατικό αυτοκίνητο, τζιπ ή μηχανή. Στο βουνό υπάρχουν πολλοί δασικοί δρόμοι, που δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε και την πιο απόκρυφη γωνιά του, με εξέχουσα τη διαδρομή που διασχίζει το οροπέδιο και καταλήγει στη Γκούρα, μέσα από ένα πλούσιο ελατόδασος, όπου συναντάμε συχνά, ημιάγρια άλογα. Επίσης, σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάβαση από το χωριό Μάννα στις απόκρημνες κορυφές της Μικρής Ζήρειας, στα 2.127 μ. Τέλος, οι πλαγιές του βουνού πάνω από το μικρό καταφύγιο και μέχρι την κορυφή του, προσφέρονται για ορειβασία, κάτι που εκμεταλλεύονται οι επισκέπτες-ορειβάτες, για ν” απολαύσουν το χιόνι του χειμώνα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μπορείτε να αναζωογονηθείτε και να προσφέρετε κάτι ακόμα στον εαυτό σας. Διαλέξτε ανάμεσα σε περιποιήσεις σώματος η σάουνα αρωματοθεραπεία στα χέρια ειδικευμένου προσωπικού. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και με την κράτηση του δωματίου σας. Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν αρωματοθεραπεία ποδιών, αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, επιδρά ευεργετικά τόσο στο σώμα όσο και στη διάθεσή μας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης