Τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House προσκαλούν και φέτος τους λάτρεις των μεσογειακών σε ένα ταξίδι νηστίσιμων γεύσεων. Απολαυστικές προτάσεις, με βάση τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας!

Φέτος τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House παρουσιάζουν δύο νέες προτάσεις στην κατηγορία των burgers με βάση ένα νέο μπιφτέκι λαχανικών που ξεχωρίζει λόγω της τραγανής επικάλυψής του με nachos και μπαχαρικά, καθώς και της γέμισής του, η οποία περιέχει ολόκληρα κομμάτια λαχανικών. Το νέο μπιφτέκι αποτελεί τη βάση για το Burger Λαχανικών με τομάτα, μαρούλι και νηστίσιμη mayo sauce και το Mexican Burger Λαχανικών με nachos, καραμελωμένα κρεμμύδια με πιπεριές jalapenos και ανανά, μαρούλι και νηστίσιμη mayo sauce.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για άλλη μια χρονιά, η γκάμα περιλαμβάνει κλασικές νηστίσιμες συνταγές, όπως το Burger με μπιφτέκι γαρίδας, το Burger με καλαμαράκια, τα Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά, αλλά και τη Σαλάτα Κρήτης και τη Caesar’s με γαρίδες.

Αναζητήστε τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House στο κοντινότερό σας κατάστημα αλλά και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω της υπηρεσίας Delivery στο 18365, online στο goodysdelivery.gr ή μέσω του goody’s app!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μια χρονιά, η παράδοση εξελίσσεται με τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House προσφέροντας τις πιο γευστικές νηστίσιμες προτάσεις!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης