Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, προσκαλεί τα μέλη του προγράμματος IKEA FAMILY, να συμμετάσχουν στο σεμινάριο «Λιλιπούτειοι μηχανικοί», που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών, STEM Education.

Στα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Αττική, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά 4-6 ετών, που θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στη λειτουργία των απλών μηχανών και να αντιληφθούν τη σημασία τους στην καθημερινή ζωή. Θα κατανοήσουν τα φυσικά μεγέθη της Μηχανικής, μέσα από διασκεδαστικές εργασίες, όπως η συναρμολόγηση γραναζιών, μοχλών, τροχαλιών και αξόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά για τα μέλη του προγράμματος IKEA FAMILY που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια, η IKEA εξασφαλίζει -10% σε αγορές παιδικών παιχνιδιών, για την ημέρα του σεμιναρίου.

Τα μέλη του προγράμματος IKEA FAMILY που θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο ikea.gr/family, το κατάστημα, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν.

Όσοι δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν τώρα, εντελώς δωρεάν, στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ FAMILY, για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αλλά και για να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνίες και ώρες σεμιναρίων:

Κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο: Πέμπτη 16/3 17.30-18.30 & 19.00-20.00
Κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός: Πέμπτη 23/3 17.30-18.30 & 19.00-20.00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης