Του Περικλή Χαλάτση

Την ώρα που όλες οι αεροπορικές εταιρίες είχαν «δέσει» τα αεροπλάνα τους στο έδαφος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της απαγόρευσης των πτήσεων, η ελληνική αεροπορική εταιρία Sky Express έκανε επενδύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου ανακοίνωσε ότι «απλώνει»  ακόμη  μακρύτερα τα φτερά της προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού.

Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό με Λάρνακα και Βρυξέλλες ξεκινά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών να καλύπτει με νέο υπερσύγχρονο στόλο τις ανάγκες των επιβατών προς τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο προορισμός στο Παρίσι θα είναι το αεροδρόμιο Charles de Gaulle και στο Λονδίνο το Heathrow.

Μέσα στο Α320neo – Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ και η Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια Ομίλου IOGR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από το Λονδίνο και το Παρίσι στους άμεσα στόχους που θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα είναι τα δρομολόγια στη Λυόν, τη  Νάντη, το Αμβούργο και το Ντόρτμουντ.

Παράλληλα επεκτείνει τις πτήσεις της στο εσωτερικό με νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και αργότερα θα ενταχθεί  στο πρόγραμμα και ο Βόλος που θεωρείται προορισμός κομβικής σημασίας.

Η SKYexpressολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo.

Η αεροδυναμική και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η SKYexpress, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία.

Σήμερα ,28 Μαΐου παραλαμβάνει το 5οAirbus, τύπου Α320neoκαι μέσα στο Ιούνιο το 6ο αεροπλάνο και έτσι ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με  υπερσύγχρονα και ολοκαίνουρια Airbus.

Έτσι συμβάλει  στο green fleet και προστατεύει ακόμη περισσότερο το περιβάλλον.  Τα νέα αεροσκάφη  έχουν πρωτοποριακούς  κινητήρες μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και  μεγαλύτερη αυτονομία.

Το ολοκαίνουριο Airbus, τύπου Α320neo της SKYexpress με το μοτίβο της νέας καμπάνιας να διακρίνεται – “Greeceisbliss”

Η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι σήμερα πετάει  σε  43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς και συμμετέχει  στη μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο ακολουθώντας και την καμπάνια  “Greeceisbliss”.

Η SkyExpressεκτός από τις ανακοινώσεις για τα νέα της αεροσκάφη και τους νέους προορισμούς τόνισε ότι θα έχει άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους (bestvaluefare) και προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες .

Για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού ακολουθεί το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”. 

Η SKYexpress ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, AirFrance, QatarAirways, MiddleEastAirlines, και CyprusAirways ενώ για τις επίγειες υπηρεσίες συνεργάζεται  με την Skyserv. Σημαντική είναι η παρουσία του Ομίλου στο χώρο του Τουρισμού, των logistics, της εμπορίας ελαιολάδου, κ.α.

Από τη  παρουσίαση στα ΜΜΕ των αναπτυξιακών σχεδίων της SKYexpress, μέσα σε ένα από τα ολοκαίνουριο Airbus τύπου Α320neo.  Στη μέση η κ. Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια Ομίλου IOGR. Δεξιά ο κ. Γιώργος Φράγκος, Διευθυντής Πτητικού Έργου SKYexpress και αριστερά ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKYexpress

Η  κ. Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR είπε σχετικά :

«Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού.  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remotework. Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKYexpress σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού. Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Η SKYexpress ικανοποιεί την ανάγκη για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικούς όρους. Στόχος μας είναι να γίνει η αγαπημένη επιλογή του απαιτητικού ταξιδιώτη».

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε:

«H επέκταση του διεθνούς δικτύου της SKYexpress και η προσθήκη δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικών συνδέσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αγορά μας και ενισχύει τις επιλογές των ταξιδιωτών.  Mετά τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, καλωσορίζουμε με χαρά τις νέες διεθνείς συνδέσεις, Παρίσι και Λονδίνο / Heathrow, κι ευχόμαστε στους στενούς συνεργάτες μας επιτυχία, ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και συνεχή και δυναμική αναπτυξιακή πορεία. Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας και τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του τουρισμού και της οικονομίας.»

Οι ομάδες της SKYexpress και του ΔΑΑ, με την μασκότ του αεροδρομίου της Αθήνας, τον Φίλο τον Αθηναίο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης