Ο Κωτσόβολος βρίσκεται στο Τhessaloniki Street Food Festival και προσκαλεί στην «Κουζίνα» του όλους τους λάτρεις του νόστιμου φαγητού για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Η «Κουζίνα» Κωτσόβολος είναι εξοπλισμένη με συσκευές Ηoover τελευταίας τεχνολογίας και θα φιλοξενήσει μία σειρά σεμιναρίων μαγειρικής με οικοδέσποινα την Ελένη Ψυχούλη.

Μία επίσκεψη στο Street Food Festival στο χώρο της TIF HELEXPO από την Παρασκευή 17.05 έως και την Κυριακή 19.05 θα δώσει την ευκαιρία σε όλους για δοκιμή ξεχωριστών γεύσεων από τις κουζίνες του δρόμου παρέα με πολλές εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει ο Κωτσόβολος! Τα σεμινάρια μαγειρικής με γνωστούς chefs θα λάβουν χώρα στην «Κουζίνα» Κωτσόβολος, εκεί θα ετοιμαστούν μοναδικά street εδέσματα με τις συσκευές HOOVER και πρωταγωνιστές τις πιο «dirty» γλυκές καριόκες που θα ετοιμάσει ο Ανδρέας Λαγός για τους επισκέπτες του Street Food Festival!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα γεμάτο πρόγραμμα δράσεων, o Κωτσόβολος σας ενημερώνει για τις νέες τεχνολογίες, αλλά και γλυκαίνει όλους τους επισκέπτες του Τhessaloniki Street Food Festival!

Μην λείψει κανείς!

Πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σεμινάρια μαγειρικής: 

Παρασκευή:19.00 – 22.00

Σάββατο και Κυριακή: 12.00 – 22.00

Ανδρέας Λαγός: Σάββατο 18.00 – 19.00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης