Καλώς ή κακώς η εμφάνισή μας παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους γύρω μας –και αυτοί με εμάς. Σε τελική ανάλυση ποιος βγαίνει από το σπίτι δίχως να έχει φροντίσει έστω στοιχειωδώς την εμφάνισή του; Εμείς κάναμε μια έρευνα στα είδη προσωπικής φροντίδας και ακολουθούν ενδεικτικές προσφορές που εντοπίσαμε.
Τα πάντα ξεκινούν από τα μαλλιά, αυτά είναι που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα σου: ένα όμορφο styling θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ενώ επιπλέον μαρτυρά άτομο συγκροτημένο και με γούστο που ξέρει να δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες. Ένα κακό χτένισμα από την άλλη φανερώνει άνθρωπο με χαμηλή αυτοεκτίμηση, τεμπέλη και μάλιστα αυξάνει την κριτική προς το πρόσωπό του!
Έχεις καταλάβει λοιπόν τι πρέπει να κάνεις και το φετινό Black Friday αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να τονώσεις σημαντικά την εμφάνισή σου. Σίδερα μαλλιών, αποτριχωτικές μηχανές, ξυριστικές μηχανές, προϊόντα περιποίησης, αρώματα, ό,τι κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα το βρεις σε καλύτερη τιμή. Και επειδή Χριστούγεννα έρχονται, μήπως να πάρεις και τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Για τον άνδρα

Μια κουρευτική μηχανή είναι το τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου –από αυτήν άλλωστε ξεκινά το καλό grooming. Μπορείς να επιλέξεις μοντέλο με μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες ή μη, προκειμένου να μην έχεις να κάνεις με καλώδια ενώ τη χρησιμοποιείς ενώ αν είναι και αδιάβροχο ακόμα καλύτερα. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι οι λεπίδες της και οι σκάλες κοπής που υποστηρίζει: οι πρώτες καλό θα ήταν να είναι τιτανίου και οι δεύτερες όσο περισσότερες, τόσο το καλύτερο.
Με μία κουρευτική μηχανή θα είσαι σε θέση να περιποιείσαι καθημερινά τα γένια σου, διατηρώντας παράλληλα το κεφάλι σου καθαρό από φύτρες και τρίχες που εμφανίζονται πίσω από τα αυτιά, τον λαιμό και τον σβέρκο, ενώ επιπρόσθετα θα μπορείς να τριμάρεις τα μαλλιά σου με μια σου κίνηση, διατηρώντας φρέσκο το κούρεμά σου. Κατά το Cyber Monday θα βρεις σε προσφορά μοντέλα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, συμπεριλαμβανομένων των Remington, Panasonic και Grundig.

Για τη γυναίκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Δημιούργησε το τέλειο styling με ένα ηλεκτρικό σίδερο, τιθασεύοντας και τα πιο σγουρά μαλλιά και πετυχαίνοντας χτενίσματα που ούτε καν ονειρεύτηκες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Φρόντισε αυτό να διαθέτει κεραμικές πλάκες προκειμένου οι τρίχες σου να διατηρούνται λείες και απαλές, ενώ όσο πιο μακρύ είναι το καλώδιό του, τόσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων θα απολαμβάνεις. Η θερμοκρασία θα πρέπει να ρυθμίζεται με ακρίβεια (ορισμένα μοντέλα διαθέτουν και οθόνη υγρών κρυστάλλων) ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός θα σου επιτρέψει να το χρησιμοποιείς με μεγαλύτερη άνεση.
Εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις μία θερμαινόμενη βούρτσα ισιώματος μαλλιών η οποία χάρη στην τεχνολογία ιονισμού/υπερύθρων και τις κεραμικές της πλάκες θα ισιώσει τα μαλλιά σου σε χρόνο-μηδέν. Η εμπειρία χρήσης της δε διαφέρει από αυτή μίας απλής, τυπικής βούρτσας, με τη διαφορά ότι εδώ το ίσιωμα και το ξέμπλεγμα των μαλλιών γίνονται με μια σου κίνηση θυμίζοντας… παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση οι προσφορές του Black Friday περιλαμβάνουν δεκάδες προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά και το στυλ σου!

Δες εδώ και άλλες επιλογές και πρόλαβε πριν εξαντληθούν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης