Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν το φως νυκτός PATRULL να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν άμεσα και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα γα την πλήρη αποζημίωση τους.

Η IKEA δέχτηκε μια αναφορά σύμφωνα με την οποία ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και επτά μηνών έπαιζε με το φως νυκτός PATRULL. Όταν το παιδάκι προσπάθησε να αφαιρέσει το φως νυκτός PATRULLαπό την πρίζα ξεκόλλησε το καπάκι του φωτιστικού. Το παιδί δέχτηκε ένα πλήγμα από το ηλεκτρικό ρεύμα με εμφανήσημάδια στο χέρι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ασφάλεια των προϊόντων είναι η πρωταρχική προτεραιότητα της ΙΚΕΑ. Σε αυτά τα πλαίσια, και παρότι δεν υπάρχει καμία άλλη αναφορά περιστατικού στον κόσμο, διακόπηκε άμεσαη πώληση του προϊόντος.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε ελέγχθηκαν 600 φώτα νυκτός PATRULL.Δεν βρέθηκε κανένα ελαττωματικό. Όλα τα προϊόντα ήταν σύμφωνα με τις εφαρμόσιμες προδιαγραφές ελέγχου και την νομοθεσία.

Παρόλα αυτά η ΙΚΕΑ αποφάσισε να ανακαλέσει προληπτικά το φως νυκτός.

Το φως νυκτός PATRULLδιατίθεται στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική από το 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φως νυκτός PATRULL μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση του. Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.ikea.grή καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης