Μόλις ακούσεις τη λέξη Πάσχα και κλείσεις τα μάτια, οι πρώτες εικόνες που σου έρχονται το μυαλό είναι λαμπρές ανθισμένες μέρες γιορτής και αγάπης με λαμπάδες, δώρα καθώς και ένα σωρό υπέροχες αλμυρές και γλυκιές γευστικές δημιουργίες. Η MediaMarkt στηρίζει παραδοσιακά το Πάσχα με τις μοναδικές προσφορές της, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξεις ό,τι θέλεις για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Παρακάτω, θα βρεις μερικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν με το Πασχαλινό τραπέζι, τις δουλειές στο σπίτι αλλά και τα Πασχαλινά σου δώρα!

Πασχαλινές Προσφορές σε Συσκευές κουζίνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές τις μέρες όλοι τρέχουμε να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Επειδή οι δουλειές και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος, σου έχουμε τον καλύτερο βοηθό, τον πολυμάγειρα Russel Hobbs Cook. Αυτό το πολυμηχάνημα βράζει, ψήνει και τηγανίζει. Θα σε βοηθήσει να μαγειρεύεις το φαγητό σου γρήγορα, εύκολα και υγιεινά. Σε περίπτωση που θες να ξεδιπλώσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες, η κουζινομηχανή της Izzy είναι εδώ και σε περιμένει. Περιλαμβάνει 7 επίπεδα λειτουργίας, 6 ταχύτητες, αντιολισθητική βάση και εκτός από τον αβγογδάρτη περιλαμβάνει και γάντζο ζυμώματος και αναδευτήρα. Τα έχει όλα και το καλύτερο; Θα το βρεις σε μοναδική ακαταμάχητη τιμή!

Πασχαλινές Προσφορές σε Οικιακές συσκευές

Προχωράμε σε μερικές επιλογές, απαραίτητες για την λειτουργικότητα της καθημερινότητας. Το πλυντήριο SAMSUNG WW80T554DAW θα σου λύσει τα χέρια! Η συσκευή λειτουργεί με τεχνολογία AI control και σου δίνει τη δυνατότητα προσαρμογή των προγραμμάτων πλύσης που θέλεις. Το καλύτερο όμως, είναι ότι διαθέτει extra πορτάκι πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου το οποίο επιτρέπει την προσθήκη ρούχων ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Επίσης, μία τρομερή επιλογή που μπορείς να βρεις, είναι το πλυντήριο πιάτων της Whirlpool με την νέα τεχνολογία 6th sense που ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία και τον χρόνο πλυσίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πασχαλινές Προσφορές σε Μικροσυσκευές

Όλοι γνωρίζουμε πόσο βαρετό και χρονοβόρο είναι το σιδέρωμα. Τώρα όμως, με το σίδερο της Philips το σιδέρωμα γίνεται παιχνίδι! Αυτός το σίδερο έρχεται με τον αισθητήρα DynamiQ που προσαρμόζει την φορά του ατμού για πιο εύκολο σιδέρωμα. Μία ακόμη συσκευή που χρειάζεται κάθε σπίτι, είναι η πρωτοποριακή σκούπα της Bosch η οποία έχει το σύστημα Quattro Power και εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας!

Πασχαλινές Προσφορές σε Αφυγραντήρες και Καθαριστές αέρα

Την Άνοιξη, η υγρασία είναι πιο έντονη και σε συνδυασμό με τη γύρη δημιουργεί δυσάρεστα αποτελέσματα. Στη MediaMarkt θα βρεις την λύση, με τον αφυγραντήρα και καθαριστή αέρα  της Rohnson σε ακαταμάχητη τιμή! Βέβαια, εξίσου καλή επιλογή είναι και ο αφυγραντήρας και καθαριστής αέρα JURO-PRO Eco 25 l.

Πασχαλινές Προσφορές σε Gaming & SmartLiving

Η MediaMarkt φροντίζει και για τα Πασχαλινά σου δώρα φέτος με τρομερές προσφορές. Τα εκπληκτικά παιχνίδια SpiderMan και Death Stranding για PS4, θα τα βρεις -70%! Από την άλλη αν θέλεις να κινηθείς σε κάτι πιο.. smart, μπορείς να επιλέξεις το ολοκαίνουριο και καινοτόμο Xiaomi Mi Smart Band 5.

Το Πάσχα ήρθε και τα καλύτερα Easter deals βρίσκονται μόνο στη MediaMartk!  Μην καθυστερείς άλλο, κάνε τώρα τις αγορές σου, για να περάσεις αξέχαστες γιορτές!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης